Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VW Golf: Άνετο και με premium διάθεση

Ελλάδα 23:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW Golf: Άνετο και με premium διάθεση

ΝΕΑ

VW Golf: Άνετο και με premium διάθεση

ΝΕΑ

Από την πρώτη γενιά του Golf, ήταν πάντα ένα όχημα που συγχώνευε υψηλά επίπεδα καθημερινής χρηστικότητας με σαφή και ακριβή σχεδιασμό.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό του νέου Volkswagen Golf, ο οδηγός περιβάλλεται “με το καλημέρα” σε έναν ψηφιακό κόσμο, χάρη στο innovision cockpit που είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις.

Παράλληλα, η άνεση για τους επιβάτες είναι δεδομένη, ενώ το πλαίσιο και οι σωστά ρυθμισμένες αναρτήσεις χαρίζουν υποδειγματική μετακίνηση τόσο εντός πόλης όσο και εκτός αστικού φόντου.

Το πλαίσιο αυτό έχει σχεδιαστεί για υψηλή ακαμψία και υποστηρίζει την έδραση του τιμονιού και του κινητήρα μαζί με τα εξαρτήματα του εμπρός άξονα. Σε συνδυασμό με τις ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις (DCC), το υποπλαίσιο υλοποιείται με εξαιρετικά άκαμπτη δομή αλουμινίου, η οποία είναι περίπου τρία κιλά ελαφρύτερη και βελτιώνει έτσι τη δυναμική οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

Οι διαστάσεις του νέου Golf έχουν διατηρηθεί στις ιδανικές τιμές για την μικρομεσαία κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα, το μήκος του είναι 4.284 mm, το πλάτος 1.789 mm και το ύψος 1.456 mm. Το μεταξόνιό του ανέρχεται σε 2.636 mm, προσφέροντας μια ευρύχωρη καμπίνα.

Advertisement

Το νέο Golf προσφέρει άφθονο χώρο για πέντε άτομα, μαζί με χώρο αποσκευών 380 λίτρων σε πλήρη διαμόρφωση καθισμάτων. Όταν η ασύμμετρα αναδιπλούμενη πλάτη των πίσω καθισμάτων διπλωθεί, η χωρητικότητα φόρτωσης αυξάνεται στο μέγιστο των 1.237 λίτρων. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, ο χώρος των ώμων (1.420 mm μπροστά, 1.370 mm πίσω) και το ύψος της κεφαλής (1.018 mm μπροστά, 968 mm πίσω) είναι σχεδόν αμετάβλητοι.

Ακόμα, το Golf διαθέτει στάνταρ εσωτερικό ambient ατμοσφαιρικό φωτισμό που μπορεί να ρυθμιστεί σε δέκα διαφορετικά χρώματα. Το επιλεγμένο χρώμα φωτίζει το διακοσμητικό περιθώριο στον πίνακα οργάνων, τα διακοσμητικά στις πόρτες εμπρός και πίσω, τους αποθηκευτικούς χώρους στις τέσσερις πόρτες, τους μπροστινούς χώρους ποδιών (επίσης τους πίσω χώρους των ποδιών από την έκδοση Style) και τον αποθηκευτικό χώρο στην μπροστινή κεντρική κονσόλα.

Advertisement

Τέλος, εκτός από τα υψηλής ποιότητας υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, η Volkswagen διαθέτει έναν προαιρετικό κατάλογο με κορυφαίο εξοπλισμό, όπως είναι το ηχοσύστημα Harman Kardon, η νέα πανοραμική οροφή και άλλα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW Golf: Οι σπορ και “πράσινες” εκδόσεις
Η κορυφαία έκδοση του νέου VW Golf
Βρείτε το δικό σας Volkswagen Golf