Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VW: 34 νέα μοντέλα μέσα στο 2020

Ελλάδα 6:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW: 34 νέα μοντέλα μέσα στο 2020

ΝΕΑ

VW: 34 νέα μοντέλα μέσα στο 2020

ΝΕΑ

Η Volkswagen αναμένεται μέσα στο 2020 να λανσάρει 34 νέα μοντέλα, από τα οποία τα 8 θα είναι σίγουρα ηλεκτρικά και υβριδικά.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι το καλοκαίρι αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως το ID.3 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει και το μοντέλο παραγωγής του πρωτοτύπου που μέχρι στιγμής ξέρουμε ως «ID.Next». Προφανώς θα είναι το ID.4, το ηλεκτρικό SUV της μεσαίας κατηγορίας που θα προορίζεται για διάθεση στις αγορές της Ευρώπης, της Κίνας αλλά και της Βόρειας Αμερικής. Στη γκάμα των μοντέλων της VW, θα προστεθούν άλλα 6 ηλεκτρικά ή υβριδικά μοντέλα, μέσα στα οποία αναμένεται να είναι και το Golf στην έκδοση GTE, μια έκδοση η οποία αναμένεται χρονικά να παρουσιαστεί πολύ κοντά στην υπόλοιπη γκάμα του πολυαναμενόμενου μοντέλου (μετά την Άνοιξη του 2020).

Advertisement
Advertisement

Η Γερμανική εταιρεία, έχει ανακοινώσει πως παρά τη μικρή μείωση στις παγκόσμιες πωλήσεις που σημειώνει μέχρι σήμερα για το 2019, η χρονιά αναμένεται να «κλείσει» με ρεκόρ κερδοφορίας. Χωρίς να έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες, η VW επιβεβαιώνει πως μέσα στο 2020 θα παρουσιάσει 34 νέα μοντέλα ή εκδόσεις, δηλώνοντας πως από αυτά, τα 12 θα είναι SUV. Στη συγκεκριμένη κατηγορία, αξίζει να σημειώσουμε πως η VW έχει ιδιαίτερη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και με δεδομένη την δημοτικότητα των μοντέλων που ανήκουν σε αυτή, η προσοχή της VW –όπως και του συνόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών- είναι στραμμένη λίγο παραπάνω προς αυτή.