Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βράβευση της Audi για τη χορηγία στην Ελληνική Προεδρία της ΕΕ

Ελλάδα 0:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βράβευση της Audi για τη χορηγία στην Ελληνική Προεδρία της ΕΕ

ΝΕΑ

Βράβευση της Audi για τη χορηγία στην Ελληνική Προεδρία της ΕΕ

ΝΕΑ

Τις ευχαριστίες της κυβέρνησης προς τις εταιρείες-χορηγούς που στηρίζουν την Ελληνική Προεδρία στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών υποδέχτηκε στο υπουργείο εκπροσώπους των εταιρειών, ανάμεσα στις οποίες είναι ως Μέγας Χορηγός η Κosmocar – Audi.

Advertisement
Advertisement

«Κερδίσαμε τις πρώτες εντυπώσεις. Η τελετή έναρξης νομίζω ότι έδωσε το μέτρο και τις αναλογίες της Ελληνικής Προεδρίας. Τώρα που τα πράγματα βρίσκονται σε εξέλιξη φαίνεται η αξία των χορηγιών», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. «Έχουμε καλύψει με τον ευπρεπέστερο τρόπο σημαντικότατες ανάγκες και θέλω να σας ευχαριστήσω και να υπογραμμίσω ότι οι επιχειρήσεις, οι όμιλοι που εκπροσωπείτε νιώθουν την ικανοποίηση ότι βοηθούν σε κάτι απτό, άμεσο, συγκεκριμένο που αποδίδει αποτελέσματα για την εικόνα, την αξιοπιστία της χώρας και αυτό σημαίνει πολλά και για τη στάση που διαμορφώνουν έναντι της Ελλάδας, όχι μόνον οι θεσμικοί εταίροι αλλά και ο διεθνής ιδιωτικός τομέας», ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια και  θέλουμε να γνωρίζετε ότι θα είμαστε στο πλευρό σας για να έχουμε μια επιτυχημένη ελληνική  προεδρία», επισήμανε ο κ. Στήβεν Σίρτης, Γενικός Διευθυντής Kosmocar. Στις πρώτες τρεις εβδομάδες από την ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε από την Ελλάδα, η Kosmocar κάλυψε τις ανάγκες μετακινήσεων των ευρωπαίων ηγετών  και των μελών του Κολεγίου των Επιτρόπων στις συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο και στελέχη της κυβέρνησης.

Ο στόλος αποτελείται από 45 συμβατικά αυτοκίνητα Audi A8 και Α6 sedan, από θωρακισμένες εκδόσεις των μοντέλων καθώς και από 24 Audi A1, A3 Sportback, A4 και Α5, που παραχωρήθηκαν από την Kosmocar Α.Ε.- Audi στο υπουργείο  Εξωτερικών προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της Ελληνικής Προεδρίας μέχρι τον Ιούλιο του 2014.