Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Απίστευτο: Χιλιάδες νέα αυτοκίνητα στο λιμάνι του Πειραιά

Ελλάδα 2:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο: Χιλιάδες νέα αυτοκίνητα στο λιμάνι του Πειραιά

ΑΓΟΡΑ

Απίστευτο: Χιλιάδες νέα αυτοκίνητα στο λιμάνι του Πειραιά

ΑΓΟΡΑ

Άνοδος στις πωλήσεις αυτοκινήτων προβλέπεται τους επόμενους μήνες. Δεκάδες χιλιάδες καινούργια οχήματα βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε λιμάνια και logistics…

Advertisement
Advertisement

Από τη αρχή του έτους και κάθε μήνα οι ταξινομήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων παρουσιάζουν σημαντική άνοδο, συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Ήδη σε πέντε μήνες οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσεις τις 57.000 μονάδες με την ποσοστιαία άνοδο να ξεπερνά το 30%.

Το γεγονός αυτό οφείλεται στο μεγάλο όγκο παραγγελιών που έχουν γίνει τους προηγούμενους μήνες και δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν λόγω των εργοστασίων. Πλέον τα πράγματα έχουν αρχίσει να αλλάζουν προς το καλύτερο και η κατάσταση να σταθεροποιείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto και όπως έχουμε γράψει και στην στήλη «Τα Νέα της Πιάτσας», αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερα από 20.000 καινούργια οχήματα επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στα logistics των εταιρειών. Τα συγκεκριμένα θα ετοιμαστούν για να παραδοθούν το ερχόμενο διάστημα σε όσους τα έχουν παραγγείλει.

Advertisement
Advertisement

Το αδιαχώρητο

Όπως όμως μπορείτε να δείτε και από τις εικόνες του Newsauto, ακόμα και στο λιμάνι του Πειραιά, στο μέρος όπου γίνονται οι φορτοεκφορτώσεις καινούργιων οχημάτων, επικρατεί το αδιαχώρητο. Χιλιάδες αυτοκίνητα βρίσκονται στοιβαγμένα σε ντάνες και «περιμένουν» να μεταφερθούν με νταλίκες στον προορισμό τους και από εκεί στους πελάτες.

Να σημειώσουμε πως η ζήτηση είναι μεγάλη αλλά αφορά κυρίως οχήματα που προορίζονται για εταιρείες leasing και rent a car. Αντιθέτως η ζήτηση της λιανικής έχει μειωθεί αισθητά. Το σίγουρο είναι πως το ερχόμενο διάστημα η άνοδος στις πωλήσεις θα συνεχιστεί και η κατάσταση ενδέχεται να σταθεροποιηθεί προς τα τέλη του έτους.

Advertisement

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ελλάδα: Ποια εταιρεία αυτοκινήτων έχει αύξηση πωλήσεων 117%;

Το αγωνιστικό ντεμπούτο του Jigger Junior σε χωμάτινο ράλι
Αυτό είναι το νέο i-Cockpit της Peugeot!

 

 

Advertisement