Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτοκίνητο: «Βόμβα» έτοιμη να σκάσει στην Ελλάδα…

Ελλάδα 13:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτοκίνητο: «Βόμβα» έτοιμη να σκάσει στην Ελλάδα…

ΝΕΑ

Αυτοκίνητο: «Βόμβα» έτοιμη να σκάσει στην Ελλάδα…

ΝΕΑ

Επιτήδειος έμπορος μεταχειρισμένων ζήλεψε την… δόξα του Απέργη καθώς ένα αυτοκίνητο το πουλάει από 5 έως 10 φορές σε ανυποψίαστους καταναλωτές.

Advertisement
Advertisement

«Βόμβα μεγατόνων» αναμένεται να σκάσει στα Δυτικά και Νότια Προάστια όπου επιτήδειος έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων έχει αναστατώσει ολόκληρη την αγορά, δηλαδή εμπόρους και καταναλωτές, καθώς φαίνεται ότι ακολουθεί τα χνάρια του Απέργη ο οποίος έχει εξαφανιστεί από τη χώρα εδώ και πολλά χρόνια και καταζητείται τόσο από ιδιώτες καταναλωτές όσο και από τις Αρχές.

Να υπενθυμίσουμε πως ο γνωστός έμπορος μεταχειρισμένων Απέργης με τα super cars και τις πολυτελείς εμπορίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κατάφερε να έχει πουλήσει τα αυτοκίνητά του όχι σε έναν αλλά πολλούς καταναλωτές εισπράττοντας παχυλές προκαταβολές και όταν άρχισαν οι πιέσεις να γίνονται αφόρητες τότε εξαφανίστηκε από προσώπου γης και ακόμη αναζητείται από το 2009.

Advertisement
Advertisement

Στον ίδιο δρόμο που έχει χαράξει ο Απέργης φαίνεται ότι κινείται και ένας νέος επιτήδειος έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr μπορεί να μην έχει τη δόξα και τη χάρη του Απέργη αλλά καταφέρνει να πουλάει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με αξίες έως και 30.000 ευρώ όχι σε έναν αλλά τουλάχιστον σε 5 ανυποψίαστους καταναλωτές ενώ κάποια δημοφιλή μοντέλα τα έχει μεταπωλήσει έως και σε 10 καταναλωτές.

Ο επιτήδειος έμπορος ακολουθώντας τη μέθοδο της άκρως δελεαστικής τιμής στις ιστοσελίδες με αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων καταφέρνει να «ψαρεύει» τα θύματά του και στη συνέχεια τα πείθει να του καταθέσουν ένα σεβαστό ποσό ως προκαταβολή για να μην χάσουν την… ευκαιρία!

Βέβαια στις περισσότερες περιπτώσεις τα αυτοκίνητα δεν του ανήκουν είτε δεν υπάρχουν καθώς βρίσκονται φορτωμένα στην νταλίκα και είναι καθ’ οδόν προς την Ελλάδα οπότε οι ανυποψίαστοι καταναλωτές καταθέτουν προκαταβολές για αέρα κοπανιστό

Advertisement

Ήδη αρκετοί καταναλωτές έχουν καταγγείλει στο Newsauto.gr πως έχουν πέσει θύματα του επιτήδειου εμπόρου μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και προσπαθούν να ενωθούν όλοι μαζί ώστε να κατατεθεί μία κοινή αγωγή από όλους και να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις 120.000 ευρώ ώστε το αδίκημα να γίνει κακούργημα.

Μέχρι να συμβεί όμως αυτό ο επιτήδειος έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων θα εισπράττει προκαταβολές από πολλούς ανυποψίαστους καταναλωτές για το ίδιο όχημα και ίσως κάποια στιγμή εξαφανιστεί όπως ο… Απέργης!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επιτήδειος «υπόσχεται» φθηνά βουλγάρικα αυτοκίνητα!
Προσοχή: Απατεώνας πουλά ανύπαρκτα νοικιάρικα αυτοκίνητα
Γέμισε “λαμόγια” η αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων!