Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volvo: Τα EC40, EX40 και XC40 και ως Black Edition

Ελλάδα 6:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volvo: Τα EC40, EX40 και XC40 και ως Black Edition

ΝΕΑ

Volvo: Τα EC40, EX40 και XC40 και ως Black Edition

ΝΕΑ

Η σουηδική εταιρία ανακοίνωσε πως από το 2025 θα δούμε νέα έκδοση για τα EC40, EX40 και XC40. Σε πρώτη φάση για τη γερμανική αγορά.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τη Volvo, η σπέσιαλ αυτή έκδοση θα παρουσιάζει ένα σύνολο το οποίο θα είναι σε απόχρωση μεταλλικού μαύρου (Onyx Black), με την οροφή, το πλαίσιο των παραθύρων και τους καθρέφτες να ξεχωρίζουν λόγω της πιο γυαλιστερής επιφάνειας.

Η γρίλια στη μάσκα έχει την ίδια ακριβώς απόχρωση μαύρου και συνοδεύεται από το επίσης μαυρισμένο σήμα της εταιρείας. Το ίδιο συμβαίνει και στο πίσω μέρος, όπου η ονομασία του μοντέλου είναι δυσδιάκριτη, διότι είναι επίσης μαύρη.

Οι τροχοί αποτελούνται από ζάντες των 20 ιντσών με σχεδίαση πέντε διπλών ακτίνων και χρώμα μεταλλικού μαύρου. Δεν αλλάζει κάτι σημαντικά στο εσωτερικό, το οποίο ακολουθεί το υπόλοιπο σύνολο, συνοδεύοντάς το ιδανικά για να υποστηριχθεί η ονομασία Black Edition.

Advertisement
Advertisement

Η Volvo ανακοίνωσε, ότι στη συγκεκριμένη έκδοση θα βρούμε και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα που θα συγκρατούν στη «μνήμη» την προτίμησή μας. Ο υπόλοιπος εξοπλισμός των EC40, EX40 και XC40 Black Edition θα είναι πολύ πλούσιος, καθώς όλα θα είναι βασισμένα στις εκδόσεις Plus και Ultimate του εκάστοτε μοντέλου.

Η Volvo αναφέρει ότι οι επίδοξοι αγοραστές μπορούν να συνδυάσουν το Black Edition αυτοκίνητό τους με οποιοδήποτε κινητήριο σύνολο που διατίθεται. Μόνη εξαίρεση θα αποτελέσει το EX40 που θα είναι διαθέσιμο μόνο με τα χαρακτηριστικά της έκδοσης Plus, δηλαδή με τον έναν ηλεκτροκινητήρα και τους 238 ίππους.

Σύμφωνα με τη σουηδική εταιρεία, θα δούμε τα μοντέλα της σειράς 40 σε Black Edition το 2025, με την παραγωγή να ξεκινάει τον ερχόμενο Απρίλιο. Συνεπώς, οι πρώτες μονάδες θα παρουσιαστούν στην Ευρώπη εντός του έτους.

Advertisement

Οι τιμές στη γερμανική αγορά όπου θα δούμε πρώτα εκεί τα Volvo EX40, EC40 ΚΑΙ XC40 Black Edition έχουν ήδη ανακοινωθεί, αλλά λογικά θα τις δούμε και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές. Άγνωστο παραμένει για την ώρα τι θα ισχύσει και για την ελληνική.