Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nέο υβριδικό σύστημα για τα Volvo Polestar

Ελλάδα 3:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nέο υβριδικό σύστημα για τα Volvo Polestar

ΝΕΑ

Nέο υβριδικό σύστημα για τα Volvo Polestar

ΝΕΑ

Η Volvo σύμφωνα με έγκυρες πηγές στρέφει την προσοχή της στην απόδοση των μοντέλων της. Οι αναφορές υποδεικνύουν ότι τα εξαιρετικά S90, V90 όπως και άλλα μοντέλα στη γκάμα της, θα μπορούσαν να πάρουν ένα ειδικό πακέτο Polestar στο εγγύς μέλλον. Με ποιο τρόπο όμως; Μα φυσικά με υβριδική τεχνολογία…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η Volvo θα εισάγει φυσικά ένα νέο υβριδικό σύστημα υψηλών επιδόσεων στη γκάμα της Polestar. Τα S90 και V90 θα είναι τα πρώτα μοντέλα που θα επωφεληθούν από τις αναβαθμίσεις, αλλά δεν θα κάνουν το ντεμπούτο τους πριν από το 2018. Ο Πρόεδρος της Volvo Αμερικής Lex Kerssemakers επιβεβαίωσε τις φήμες, που θέλουν την σουηδική φίρμα να εργάζεται επάνω σε αυτό το εγχείρημα.

Η Volvo ελπίζει ότι χρησιμοποιώντας ένα προηγμένο σύστημα υβριδικών επιδόσεων, θα διαχωρίσει τα αυτοκίνητά της από τα παρόμοια της σειράς RS της Audi, της BMW M και της Mercedes-AMG. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ηνωμένου Βασιλείου, Jon Wakefield, δεν έδωσε λεπτομέρειες, αλλά επιβεβαίωσε ότι «το Polestar πρόκειται να βγει με κάτι πολύ συναρπαστικό και λίγο διαφορετικό. Πιστεύουμε πως πρόκειται να ταρακουνήσει την αγορά».

Advertisement
Advertisement