Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Volvo το αυτοκίνητο, η ΚΟΡΡΕΣ το σετ προϊόντων!

Ελλάδα 16:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Volvo το αυτοκίνητο, η ΚΟΡΡΕΣ το σετ προϊόντων!

ΝΕΑ

Η Volvo το αυτοκίνητο, η ΚΟΡΡΕΣ το σετ προϊόντων!

ΝΕΑ

Η Volvo σύναψε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων ΚΟΡΡΕΣ. Καρπός της συνεργασίας αυτής είναι το Volvo Voyage, ένα εντυπωσιακό σετ με προϊόντα για το ταξίδι που έχει εξελίξει η ΚΟΡΡΕΣ ειδικά για τη σουηδική μάρκα και που προσφέρεται με κάθε καινούριο μοντέλο Volvo, τη στιγμή που παραδίδεται στον ευτυχή κάτοχό του.

Advertisement
Advertisement

Του Γιάννη Τσιρογιάννη (giannistsirogiannis@hotmail.com)

Όσο πρωτοποριακή και αν ακούγεται η συγκεκριμένη ενέργεια, δεν είναι «ξένη» με το DNA της Volvo. Πρόκειται για την εταιρία η οποία έχει παρουσιάσει στην ιστορία της καινοτομίες ή εφευρέσεις που αποσκοπούσαν στο να κάνουν τη ζωή οδηγού και επιβατών, αρχικά, αλλά στη συνέχεια και άλλων εποχούμενων αλλά και πεζών, πιο ασφαλή και πιο άνετη.

Η Volvo ανέθεσε στην ΚΟΡΡΕΣ τη δημιουργία ενός σετ προσωπικής φροντίδας, σε ειδική συσκευασία, το οποίο προσφέρεται μαζί με κάθε νέο αυτοκίνητο στον κάτοχό του κατά τη στιγμή της παράδοσης. Υπάρχουν δύο ειδών συσκευασίες, μία για τους αγοραστές των V40, S60, V60 καθώς και των Cross Country μοντέλων τους και μία για το XC60 και τα XC90 και S90.

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα αξίζει ιδιαίτερη αναφορά στη δεύτερη. Μία καλαίσθητη ξύλινη κασετίνα διαστάσεων 28x25x20 εκ., δύο συρταριών, περιέχει όλα τα απαραίτητα για μία απόδραση εκτός των τειχών, που θα κάνουν το ταξίδι με το νέο Volvo ευχάριστη εμπειρία.