Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Volvo μαγειρεύει νόστιμα!

Ελλάδα 11:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Volvo μαγειρεύει νόστιμα!

ΝΕΑ

Η Volvo μαγειρεύει νόστιμα!

ΝΕΑ

Η Volvo είναι χορηγός μίας νέας σειράς βραβείων υψηλής γαστρονομίας. Τα FNL Best Restaurant Awards by Volvo, που εγκαινιάζονται με την πρώτη απονομή σε λίγες μέρες, φιλοδοξούν να αποτελέσουν το σημαντικότερο θεσμό ανάδειξης και επιβράβευσης της υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Από ένα τέτοιο εγχείρημα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Volvo, η μάρκα που έμπρακτα την τελευταία πενταετία υποστηρίζει τις εκδηλώσεις της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής.

Η αρχή έγινε με τη χορηγία των Χρυσών Σκούφων, του παλαιότερου θεσμού γαστρονομικών βραβείων στην Ελλάδα, η οποία συνεχίζεται αδιάλειπτα τα τελευταία πέντε χρόνια. Παράλληλα, ήρθε να προστεθεί η υποστήριξη από τη Volvo του Safka, του πρώτου εστιατορίου σκανδιναβικής κουζίνας στη χώρα.

Advertisement
Advertisement

Επόμενος κρίκος στην αλυσίδα εμπλοκής της premium σουηδικής μάρκας με τη γαστρονομία στην Ελλάδα, η συνεργασία από το 2014 με το βραβευμένο σεφ Έκτορα Μποτρίνι, ενώ αξίζει να αναφερθεί και η διακριτική παρουσία της Volvo στο Sani Gourmet Festival του 2014.

Η Volvo, μέσα από την εμπλοκή της στην εγχώρια υψηλή γαστρονομία αναδεικνύει δύο κυρίαρχα στοιχεία του σουηδικού brand, τη μοντέρνα πολυτέλεια και τη σκανδιναβική φιλοσοφία ζωής. Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από επαναπροσδιορισμό των αξιών και του όρου «πολυτέλεια». Δίνεται πλέον ιδιαίτερη έμφαση στη γνησιότητα και την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών.