Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volvo Car Hellas: Χρυσός Χορηγός του Delphi Economic Forum ΙΧ

Ελλάδα 1:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volvo Car Hellas: Χρυσός Χορηγός του Delphi Economic Forum ΙΧ

ΝΕΑ

Volvo Car Hellas: Χρυσός Χορηγός του Delphi Economic Forum ΙΧ

ΝΕΑ

Η Volvo Car Hellas συμμετέχει ενεργά στη συζήτηση για τη Μεγάλη Μετάβαση, όντας ο μεγάλος χορηγός του Delphi Economic Forum IX και αποκλειστικός πάροχος μετακινήσεων.

Advertisement
Advertisement

Στις πολύπλευρες μεταβάσεις που συντελούνται στον σημερινό κόσμο εστιάζει το Delphi Economic Forum ΙΧ (9ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών) που πραγματοποιείται έως τις 13 Απριλίου. Την έναρξη των εργασιών του θα κηρύξει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υπό την αιγίδα της οποίας τελεί το συνέδριο.

Το φετινό φόρουμ συγκεντρώνει στην εμβληματική πόλη των Δελφών περισσότερους από 3.500 συνέδρους και 1.000 ομιλητές από 70 χώρες.

Προσωπικότητες της εγχώριας και διεθνούς πολιτικής σκηνής και της ακαδημαϊκής κοινότητας, διαπρεπείς επιχειρηματίες, οικονομολόγοι και μέλη σημαντικών διεθνών ιδρυμάτων και δεξαμενών σκέψης θα πάρουν μέρος στις συζητήσεις που διεξάγονται σε έξι θεματικούς πυλώνες: Γεωπολιτική, Πλανήτης, Βιώσιμη Οικονομία και Χρηματοπιστωτικός τομέας, Μέλλον, Εκπαίδευση και Άνθρωποι.

Advertisement
Advertisement

Η Volvo Car Hellas, Χρυσός Χορηγός του Φόρουμ και αποκλειστικός πάροχος μετακινήσεων, διαθέτει φέτος μία εκτεταμένη σειρά από ηλεκτροκίνητα μοντέλα για τις μετακινήσεις των συνέδρων.

Ανάμεσά τους το EX30, το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό, μικρό SUV της Volvo, το οποίο με το σύγχρονο ντιζάιν, τις μηδενικές εκπομπές ρύπων και την υψηλή του αυτονομία αποτελεί το ιδανικό μέσο για τις μετακινήσεις προς, αλλά και πέριξ των Δελφών.

Συμβολίζοντας τον εν εξελίξει μετασχηματισμό της σουηδικής εταιρείας, εναρμονίζεται πλήρως με το πνεύμα και το κεντρικό θέμα του Φόρουμ, τη «Μεγάλη Μετάβαση».

Advertisement

Πραγματοποιώντας ήδη τη δική της Μεγάλη Μετάβαση, με άξονες την ηλεκτροκίνηση, την κλιματική ουδετερότητα και την κυκλική επιχειρηματική λειτουργία, η Volvo αναμένεται να συνεισφέρει με την εμπειρία της στις ομιλίες του συνεδρίου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συζήτησης «Electrifying the way to a sustainable planet», που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11 Απριλίου (11:00 π.μ., στην Αίθουσα Ιάνθη του ξενοδοχείου Αμαλία), η Διοικητική Ομάδα της Volvo Car Hellas θα συνοψίσει τις ευκαιρίες που παρουσιάζει για τις επιχειρήσεις η βιώσιμη κινητικότητα.

Advertisement

Στη συζήτηση που θα είναι ανοιχτή σε όποιον επιθυμεί να παρευρεθεί, τα στελέχη της Volvo Car Hellas θα αναδείξουν μεταξύ άλλων τη σημασία του εξηλεκτρισμού των εταιρικών στόλων και θα αναλύσουν τα οφέλη που απορρέουν από τη μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα.