Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volkswagen ID.3: Έτοιμο για παραγγελίες

Ελλάδα 9:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volkswagen ID.3: Έτοιμο για παραγγελίες

ΝΕΑ

Volkswagen ID.3: Έτοιμο για παραγγελίες

ΝΕΑ

Από την ερχόμενη εβδομάδα η VW  θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες για το νέο της ηλεκτρικό ID.3 που θα έχει το μέγεθος του Golf αλλά θα προσφέρει τους χώρους του Passat.

Advertisement
Advertisement

Στις 17 Ιουνίου αναμένεται να αρχίσει η παραγγελιοληψία για το VW ID.3. Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν από τον Jurgen Stackmann της VW στο Twitter και μετά ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία. Η «1st Edition» έκδοση του αυτοκινήτου, αφορά τα πρώτα 30.000 αυτοκίνητα που θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής και θα έχουν ορισμένα στοιχεία διαφοροποίησης σε σχέση με το μοντέλο που θα συνεχίσει να διατίθεται μετά.

Advertisement
Advertisement

Τα 1st Edition ID.3 θα έχουν τη μεγαλύτερη μπαταρία των 58kWh, κάρτα για δωρεάν φόρτιση για ένα χρόνο και πρόσβαση στο «1st Mover Club» που έχει να κάνει με την υποστήριξη των πελατών προσφέροντας μια σειρά από χρήσιμες υπηρεσίες σε 24ωρη βάση. Επιπλέον, οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν επίσης να παραγγείλουν μια 1st Edition Plus με επιπλέον τεχνολογία, όπως κάμερα πίσω όψης, είσοδο χωρίς κλειδί και επιπλέον υποδοχές USB-C. Στην κορυφή της γκάμας των 1st Edition, τοποθετείται η έκδοση “Max” που θ έχει επιπλέον Head-up Display, ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών και πανοραμική οροφή.

Έχοντας ήδη έτοιμα πάνω από 15.000 αυτοκίνητα, η VW κάνει ένα sprint για να προωθήσει το μοντέλο στο οποίο έχει στηρίξει πολλά σε σχέση με την τοποθέτησή της στην αγορά των ηλεκτρικών και για λόγους ανεξάρτητους της θέλησής της, έχει καθυστερήσει το λανσάρισμά του. Υπολογίζεται πως από τις παραγγελίες που θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα (από 17 Ιουνίου), οι πρώτες παραγγελίες θα παραδίδονται στους πελάτες, μέσα στο Σεπτέμβριο.

Advertisement