Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volkner Mobil Performance S: Το αυτοκινούμενο με χώρο για… supercar (+video)

Ελλάδα 13:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volkner Mobil Performance S: Το αυτοκινούμενο με χώρο για… supercar (+video)

ΝΕΑ

Volkner Mobil Performance S: Το αυτοκινούμενο με χώρο για… supercar (+video)

ΝΕΑ

Ο Γερμανός ειδικός στην κατασκευή αυτοκινούμενων Volkner, μόλις παρουσίασε το νέο του  μοντέλο, Mobil Performance S με λίγη βοήθεια μάρκετινγκ από μια Bugatti Chiron. 

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο σας Volkner των 2 εκατομμυρίων ευρώ, μπορεί να φιλοξενήσει τη Bugatti Chiron σας των 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Volkner κάνει high-end, αυτοκινούμενα τροχόσπιτα ιδιαίτερα ακριβά για όσους θέλουν να ζήσουν στο δρόμο. Ή απλά ακριβά για όσους δεν θέλουν να χάσουν τις ανέσεις της βίλας τους. Αυτό το μοντέλο κοστίζει 2.035.000 εκατομμύρια ευρώ και εκτίθεται στο σαλόνι τροχόσπιτου του Ντίσελντορφ.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκινούμενο Mobil Performance S είναι η επιτομή της πολυτέλειας και διαθέτει κινητήρα 430 ίππων. Η οροφή είναι καλυμμένη με μια σειρά ηλιακών συλλεκτών, ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού, αποκαλύπτεται ο χώρος αποθήκευσης μεταξύ των δύο αξόνων. Για το σαλόνι τροχόσπιτων του Ντίσελντορφ, η εταιρία Volkner μπόρεσε να τοποθετήσει μια Bugatti Chiron σε αυτήν την πλατφόρμα/γκαράζ.

Το εσωτερικό του αυτοκινούμενου τροχόσπιτου είναι εξίσου υπερβολικό. Κυριαρχεί το κρεμ χρώμα και η δερμάτινη επένδυση, που δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας και στυλ.

Advertisement

Οι χειροποίητες ξύλινες επενδύσεις «Macassar» προσθέτουν στην μοναδικότητα του αυτοκινούμενου, όπως και το ηχοσύστημα Burmester που λένε ότι αξίζει 300.000 ευρώ. Υπάρχουν επίσης ενσωματωμένες ηλεκτρικές συσκευές, ενώ ένα τμήμα του εκτείνεται προς τα έξω και δημιουργείτε μια κουζίνα σε σχήμα «L» και ένα μεγάλο μπάνιο.

Advertisement

Οι πελάτες θα βρουν επίσης όλες τις ανέσεις που επιθυμούν, όπως μια επαγωγική εστία, φούρνο μικροκυμάτων και κανονικό φούρνο καθώς και μία ηλεκτρική συσκευή φύλαξης κρασιών. Η τροφοδοσία των συσκευών γίνεται μέσω μίας ηλιακής συστοιχίας 2.000 watt με την βοήθεια μιας γεννήτριας 8 kW. Η Volkner έχει επίσης αναπτύξει ένα σύστημα θέρμανσης πολλαπλών ζωνών για το Mobil Performance S.

Advertisement

Όπως σωστά μαντέψατε, το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο δεν πωλείται με τη Chiron, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί απλά για σκοπούς επίδειξης. Υποψιαζόμαστε ότι οι διακοπές που κάνουν οι ιδιοκτήτες της Chiron περιλαμβάνουν συνήθως ιδιωτικά αεροσκάφη και πολυτελή θέρετρα, όχι αυτοκινούμενα τροχόσπιτα.

Για τους πελάτες του Volkner, είναι ωραίο να γνωρίζουν ότι μπορούν να πάρουν μαζί τους το supercar τους, αν το επιθυμούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ηλεκτρικά αυτοκινούμενα από την Lordstown
Το Terra Wind είναι ένα αμφίβιο αυτοκινούμενο (+video)
Με 20.000 ευρώ το Dacia Dokker γίνεται ένα mini αυτοκινούμενο