Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ΒΜW M4 Magny Cours Edition

Ελλάδα 21:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΒΜW M4 Magny Cours Edition

ΝΕΑ

ΒΜW M4 Magny Cours Edition

ΝΕΑ

Η BMW δημιουργεί προς τιμήν της συνεργασίας της με τη γνωστή γαλλική πίστα του Magny-Cours μια special M4 για την αγορά της Γαλλίας, που προσφέρεται σε μια πολύ ακριβή τιμή, στην οποία περιλαμβάνεται ως δώρο και μια ειδική έκδοση της μοτοσικλέτας BMW S1000 RR.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Ειδικότερα, η M4 Magny Cours Edition ξεχωρίζει με τα χαρακτηριστικά της εξωτερικά αυτοκόλλητα στα χρώματα της BMW M, ενώ παράλληλα διαθέτει μια σταθερή πίσω carbon αεροτομή, αλλά και ένα επίσης carbon εμπρόσθιο σπόιλερ. Παράλληλα, η BMW τη συνδυάζει με το πακέτο Competition, που μεταξύ άλλων αυξάνει την απόδοση του 3λιτρου TwinPower turbo κινητήρα στα 450 άλογα. Μέρους του πακέτου είναι και η ενεργή M ανάρτηση, το ενεργό M διαφορικό και το επαναρυθμισμένο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης.

Η τιμή της νέας BMW M4 Magny Cours Edition στη Γαλλία είναι 180.000 ευρώ και σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και μια superbike μοτοσικλέτα BMW 1000 RR με 199 άλογα, η οποία έρχεται με τα ίδια σπορ BMW M αυτοκόλλητα, αλλά και με μικροβελτιώσεις για το 2017. Ως ένα ακόμα δώρο, η BMW Γαλλίας δίνει στους αγοραστές της M4 Magny Cours Edition και ένα special edition ρολόι της γνωστής γαλλικής μάρκας BRM, στα κόκκινα, μπλε και λευκά χρώματα της BMW M.

Advertisement
Advertisement