Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Vision In: Πρώτα σκίτσα για το νέο SUV της Skoda

Ελλάδα 4:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Vision In: Πρώτα σκίτσα για το νέο SUV της Skoda

ΝΕΑ

Vision In: Πρώτα σκίτσα για το νέο SUV της Skoda

ΝΕΑ

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο που έχει τις βασικές σχεδιαστικές αρχές των μοντέλων της Skoda, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Νέου Δελχί το Φεβρουάριο.

Advertisement
Advertisement

Συμπαγές και δυναμικό, το πρωτότυπο Vision In της Skoda που θα παρουσιαστεί στις αρχές Φεβρουαρίου στο Νέο Δελχί, αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Είναι ένα μοντέλο που έχει σχεδιαστεί στην Ινδία από τη Skoda, η οποία για την ευρύτερη περιοχή, έχει όλη την ευθύνη των μοντέλων του Ομίλου VW. Τα πρώτα σκίτσα του μοντέλου, δείχνουν ένα ιδιαίτερα δυναμικό αυτοκίνητο που θα έχει μήκος 4,26 μέτρα (ελάχιστα μεγαλύτερο από το Kamiq), το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι έτοιμο και θα αρχίσει η παραγωγή του μέσα στο 2020.

Advertisement
Advertisement

Τα χαρακτηριστικά του family look στη σχεδίαση, είναι ευδιάκριτα και ιδιαίτερα τονισμένα, κάνοντας το Vision In να ξεχωρίζει από μακριά, ενώ την ίδια στιγμή παραμένει πιστό στις σχεδιαστικές αρχές της εταιρείας. Από το δεύτερο σκίτσο, γίνεται ευδιάκριτη η ιδιαιτερότητα στη σχεδίαση των πίσω φωτιστικών που δίνουν μια 3D αίσθηση, κάνοντας τη συνολική εικόνα να φαίνεται ακόμα πιο προχωρημένη. Η πλατφόρμα πάνω στην οποία θα «χτιστεί» το μοντέλο, είναι η MQB A0 IN, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη διαμόρφωση μήκους και υποδοχής μηχανικών μερών.