Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Τι νέο φέρνει το ανανεωμένο i10;

Ελλάδα 3:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Τι νέο φέρνει το ανανεωμένο i10;

ΝΕΑ

Video: Τι νέο φέρνει το ανανεωμένο i10;

ΝΕΑ

Ένα σχεδιαστικό φρεσκάρισμα με νέα μάσκα ή φωτιστικά σώματα δεν είναι πλέον αρκετό στο μέσον της διάρκειας ζωής ενός αυτοκινήτου. Έτσι η Hyundai προχώρησε σε πιο ουσιαστικές αλλαγές στην ανανεωμένη έκδοση της δεύτερης γενιάς του i10, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Παρίσι.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το αυτοκίνητο πόλης φέρει επανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης στο εσωτερικό, πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Δεν έχει προστεθεί κάποιος νέος κινητήρας δίπλα στους 1.0 και 1.25 βενζίνης, όμως κάνει πρεμιέρα έκδοση με υγραέριο.

Το i10 εφοδιάζεται πλέον με σύστημα πολυμέσων και οθόνης αφής 7 ιντσών. Είναι συμβατό με τα πρωτόκολλα Apple CarPlay και Android Auto, επιτρέποντας στον οδηγό να χειρίζεται εύκολα και με ασφάλεια τις λειτουργίες του smartphone.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα η Hyundai προσφέρει 7ετή δωρεάν συνδρομή στις υπηρεσίες LIVE Services, για πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες, τον καιρό, τα σημεία ενδιαφέροντος, ακόμη και τις σταθερές κάμερες καταγραφής ταχύτητας (όπου αυτό επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία).