Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video Teaser του I.D. Crozz Concept

Ελλάδα 19:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video Teaser του I.D. Crozz Concept

ΝΕΑ

Video Teaser του I.D. Crozz Concept

ΝΕΑ

Η… ηλεκτρική τάση στην επικείμενη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης συνεχίζεται, αυτή τη φορά από τη Volkwagen που έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο video teaser σχετικά με το I.D. Concept που θα παρουσιάσει εκεί!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Βασισμένο στο φουτουριστικό SUV που παρουσιάστηκε στη Σαγκάη ως μελλοντική μελέτη, το πρωτότυπο που θα δούμε στη γερμανική πόλη θα αποτελέσει το τελευταίο βήμα πριν την παραγωγή! Θα έχει εξ ολοκλήρου ηλεκτρική αρχιτεκτονική και θα πατάει στην ίδια πλατφόρμα με τα «αδέρφια» του I.D. Hatchback και I.D. Buzz και αναμένεται να το δούμε στους δρόμους το 2022.

Ακόμα δεν έχουμε επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά και είναι άγνωστο αν θα διατηρηθούν οι αριθμοί που γνωστοποιήθηκαν στην έκθεση της Κίνας – δηλαδή τα 302 άλογα που θα μοιράζονται και στους δύο άξονες από δύο ηλεκτροκινητήρες που θα συνεργάζονται με μπαταρία ιόντων-λιθίου 83kWh, η επιτάχυνση 0-100 σε λιγότερο από 6 sec και η αυτονομία των 500 χιλιομέτρων.

Advertisement
Advertisement

Αυτά που σίγουρα θα διατηρηθούν, είναι το ευρύχωρο εσωτερικό με.. θέα στον ουρανό, τα τέσσερα αυτόνομα καθίσματα και ο δυναμικός σχεδιασμός.

Στο σύντομο video φανερώνεται μέρος του προσώπου του I.D. Crozz Concept ενώ καθρεφτίζεται το πλάι του. Ενδεικτικός του ηλεκτρικού χαρακτήρα του είναι ο φωτισμός του σήματος της VW στο κέντρο του πρόσθιου μέρους προτού η ενέργεια αρχίσει να διοχετεύεται προς τα φωτιστικά σώματα.

Περισσότερα, πατώντας play…

Advertisement