Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Τα νέα smart στο Παρίσι

Ελλάδα 11:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Τα νέα smart στο Παρίσι

ΝΕΑ

Video: Τα νέα smart στο Παρίσι

ΝΕΑ

Η νέα γενιά του διθέσιου και του τετραθέσιου smart παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ενώπιον του κοινού στην πρωτεύουσα της Γαλλίας. Οι επισκέπτες της έκθεσης του Παρισιού πήραν μία γεύση από τα υλικά στην καμπίνα των επιβατών και την πρακτικότητα που προσφέρουν τόσο το fortwo όσο και το forfour.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το μήκος του fortwo παραμένει στα 2,69 m. (στα 3,49 αυτό του forfour), όμως το πλάτος έχει αυξηθεί σημαντικά στο 1,66 m, χαρίζοντας στο αυτοκίνητο πιο δυναμική στάση στο δρόμο και – κατά συνέπεια – βελτιωμένη οδική συμπεροφορά. Οι πίσω χώροι στο smart forfour θα φιλοξενήσουν δύο άτομα (μετρίου αναστήματος) ενώ ο όγκος του πορτμπαγκάζ είναι ικανοποιητικός για αυτοκίνητα πόλης (260 lt. στο διθέσιο smart, 185 lt. στο τετραθέσιο).

Άμεσα διαθέσιμος είναι ο 3κύλινδρος ατμοσφαιρικός των 999 cc με τα 71 PS, ενώ θα ακολουθήσει ο turbo των 898 cc (στο πλαίσιο της συνεργασίας με τη Renault), απόδοσης 90 PS. Αργότερα θα εμφανιστεί και ο μικρότερος του 1 lt, με ισχύ στα 60 PS. Οι τιμές στην Ελλάδα αρχίζουν από τα 11.450 ευρώ (με απόσυρση) για το fortwo με τον 1.000άρη κινητήρα και τα 12.087 ευρώ για το forfour.

Advertisement
Advertisement

Διαβάστε ΕΔΩ τις δηλώσεις που έκανε στο NewsAuto.gr η επικεφαλής της smart, Annette Winkler.