Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Στην πίστα Laguna Seca με την BMW M4

Ελλάδα 3:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Στην πίστα Laguna Seca με την BMW M4

ΝΕΑ

Video: Στην πίστα Laguna Seca με την BMW M4

ΝΕΑ

Δείτε σε ένα απολαυστικό βίντεο την ολοκαίνουργια BMW M4 να “οργώνει” την αμερικανική πίστα απέναντι στην Porsche 911 Turbo S!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Για τους Αμερικάνους η BMW αποτελεί ένα κοινωνικό status, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για την κορυφαία M4, ένα από τα πιο καυτά πισωκίνητα κουπέ. To Motor Trend αποφάσισε να προσκαλέσει έναν επαγγελματία αγωνιζόμενο οδηγό, τον Randy Pobst, για να διαπιστώσει πόσο ικανή είναι η BMW M4 στην Laguna Seca απέναντι σε ένα icon μοντέλο, όπως είναι η Porsche 911 Turbo S. Στο παρελθόν ο Pobst δεν είχε ενθουσιαστεί και τόσο από την M6, ενώ ακόμη και για την M235i δήλωσε πως δεν είναι ένα αληθινά σπορ “M”.

Advertisement
Advertisement

Στα βίντεο που βλέπετε η M4 των 430 PS αποδείχτηκε περίπου 4 sec πιο αργή από την ισχυρότερη Porsche με τους 560 PS. Ωστόσο, η Porsche που εκεί κοστίζει 182.000 δολάρια, προσφέρει χώρο μόνο για δύο. Όταν μάλιστα η M4 κοστίζει 1/3 λιγότερο, στα 64.000 δολάρια (την τιμή την αναφέρουμε εσκεμμένα καθώς στην χώρα μας η M4 κοστίζει 105.950 ευρώ!!!). Περισσότερα για τη νέα BMW M4 μπορείτε να διαβάσετε εδώ.