Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Οι Spengler και Glock στο Ring με τις νέες Μ3/Μ4

Ελλάδα 12:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Οι Spengler και Glock στο Ring με τις νέες Μ3/Μ4

ΝΕΑ

Video: Οι Spengler και Glock στο Ring με τις νέες Μ3/Μ4

ΝΕΑ

Η «Πράσινη Κόλαση», τα 20,8 km του θρυλικού Νορντσλάιφε, αποτελούν τη… Μέκκα για κάθε αυτοκίνητο επιδόσεων. Έτσι λοιπόν και οι BMW M3 και Μ4 εξελίχθηκαν στο Νίρμπουργκρινγκ πριν φθάσουν στις εκθέσεις της BMW το πρώτο εξάμηνο του 2014. Στη διαδικασία συμμετείχαν και οι οδηγοί της BMW στο DTM, Μπρούνο Σπένγκλερ και Τίμο Γκλοκ.

Advertisement
Advertisement

Στο video που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Βαυαροί, ο Καναδός και ο Γερμανός δοκιμάζουν τις νέες Μ3 Sedan και M4 Coupe και στη συνέχεια μεταφέρουν στους μηχανικούς της BMW M τις εντυπώσεις τους από τα δύο αυτοκίνητα. Υπενθυμίζουμε ότι κάτω από το καπό βρίσκεται ο 6κύλινδρος σε σειρά 3λιτρος TwinPower Turbo, ο οποίος με τη βοήθεια δύο turbo αποδίδει περίπου 430 PS και πάνω από 51 kgm ροπής.

Χρήση ανθρακονήματος και αλουμινίου περιορίζει το βάρος των Μ3 και Μ4 κάτω από 1.500 kg. Η κίνηση περνά στους πίσω τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων, ενώ προαιρετικά διατίθεται και το 7τάχυτο διπλού συμπλέκτη της Μ. Η παγκόσμια πρεμιέρα για το κοινό έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο στην έκθεση του Ντιτρόιτ.