Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Οι νέες μικρές Mercedes-AMG στην πίστα

Ελλάδα 8:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Οι νέες μικρές Mercedes-AMG στην πίστα

ΝΕΑ

Video: Οι νέες μικρές Mercedes-AMG στην πίστα

ΝΕΑ

Στο Αφάλτερμπαχ, την έδρα της Mercedes-AMG, εργάζονται πυρετωδώς τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας νέα μοντέλα επιδόσεων και αναβαθμίζοντας τα υπάρχοντα. Στη δεύτερη κατηγορία συμπεριλαμβάνονται οι ανανεωμένες εκδόσεις 45 4MATIC τόσο της τετράθυρης CLA όσο και της station CLA Shooting Brake.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Ο 2λιτρος turbo έχει αναβαθμιστεί και αποδίδει – όπως και στην περίπτωση της A45 AMG – 381 ίππους και 48,4 kgm ροπής. Στάνταρ είναι το σύστημα AMG DYNAMIC SELECT που προσφέρει διάφορες θέσεις λειτουργίας στο 7τάχυτο AMG SPEEDSHIFT DCT διπλού συμπλέκτη με τις κοντές σχέσεις. Ως αποτέλεσμα, τα 100 km/h έρχονται από στάση σε 4,2 sec (4,3 sec για την Shooting Brake). Όσο για την κατανάλωση (όσο αφορά σε αυτοκίνητα ανάλογου χαρακτήρα), αυτή ορίζεται σε μεικτό κύκλο στα 6,9 lt/100 km.

Η πρεμιέρα των δύο μοντέλων δεν θα γίνει ταυτόχρονα: η CLA θα εμφανιστεί στις 23 Μαρτίου στο σαλόνι αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, ενώ η CLA Shooting Brake θα παρουσιαστεί στο Βερολίνο το διήμερο 17-18 Απριλίου, κατά τη διάρκεια απονομής των Laureus World Sports Awards. Οι παραγγελίες και των δύο θα αρχίσουν τον Απρίλιο, με τις παραδόσεις να ακολουθούν τον Ιούλιο.

Advertisement
Advertisement

Για τις απλές εκδόσεις των ανανεωμένων CLA/CLA Shooting Brake, κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ.