Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Μυστικές δοκιμές με Ferrari FF

Ελλάδα 15:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Μυστικές δοκιμές με Ferrari FF

ΝΕΑ

Video: Μυστικές δοκιμές με Ferrari FF

ΝΕΑ

Έχουν περάσει περίπου τέσσερα χρόνια από τότε που παρουσιάστηκε η Ferrari ForFour και οι Ιταλοί δουλεύουν στην ανανεωμένη εκδοχή της.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται στο σχετικό βίντεο όπου μία FF πιέζεται στο όριο στην γνωστή πίστα Φιοράνο, στην Ιταλία. Οπτικά, δεν διακρίνονται και πολλά (πέρα ίσως από τις μεγαλύτερες απολήξεις), αλλά ο ήχος του μοτέρ ακούγεται πολύ πιο ζωηρός και δυνατός από μίας απλής FF. Προφανώς, οι Ιταλοί βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της ανανεωμένης FF, η οποία πιθανότατα να παρουσιαστεί μέσα στην χρονιά (άντε, αρχές 2016). Όσο για το μοτέρ, αυτό δεν αναμένεται να είναι άλλο από το νέο V8 με τα διπλά turbo και χωρητικότητα 3,8 lt, με απόδοση που θα φτάνει κοντά στα 700 άλογα.

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως το ίδιο μοτέρ είχε κάνει ντεμπούτο στην California T, ενώ αναμένεται να τοποθετηθεί και στην αναβαθμισμένη εκδοχή της 458 Italia (η οποία πιθανότατα θα ονομάζεται 458M). Τώρα, σχετικά με την FF, αναβαθμισμένη θα είναι και η τετρακίνηση, ενώ οι πληροφορίες μας λένε πως το 7άρι κιβώτιο θα αντικατασταθεί απο ένα νέο με 8 σχέσεις. Περισσότερα θα έχουμε να σας πούμε στις επόμενες μέρες, μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr!