Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Κολομβιανοί Vs BMW Z4, σημειώστε 1

Ελλάδα 18:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Κολομβιανοί Vs BMW Z4, σημειώστε 1

ΝΕΑ

Video: Κολομβιανοί Vs BMW Z4, σημειώστε 1

ΝΕΑ

Ένα απίστευτο video κάνει το γύρο του διαδικτύου και αφορά ένα περιστατικό με «θύμα» μία Z4 και «θύτες» Κολομβιανούς που πανηγυρίζουν την πρόκριση της εθνικής τους ομάδας ποδοσφαίρου στους «8» του Μουντιάλ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Μετά τον θρίαμβο λοιπόν επί της Ουρουγουάης στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στα γήπεδα της Βραζιλίας, οι Κολομβιανοί βγήκαν στους δρόμους. Όχι μόνο της χώρας τους (όπου σημειώθηκαν πολλά επεισόδια) αλλά και σε διάφορες άλλες χώρες.

Στο video αυτό, μπορείτε να δείτε του Λατινοαμερικανούς που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στο Κουίνς, της Νέας Υόρκης.

Advertisement
Advertisement

Ενώ λοιπόν το πλήθος πανηγυρίζει, μία λευκή BMW Z4 προσπαθεί να διασχίσει το δρόμο που είναι κατακλυσμένος από κόσμο με κίτρινες φανέλες. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αρκεί μία ελάχιστη αφορμή για να επικρατήσει χάος και το πλήθος να αρχίσει να συμπεριφέρεται σαν όχλος.

Για αδιευκρίνιστους λοιπόν λόγους, αρχίζουν να επιτίθενται στο γερμανικό αυτοκίνητο, σπάζοντας το πίσω τζάμι, χοροπηδώντας στην οροφή και το καπό, προκαλώντας εκτενείς ζημιές.