Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Είδε το στήθος της και όχι τη στροφή

Ελλάδα 8:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Είδε το στήθος της και όχι τη στροφή

ΝΕΑ

Video: Είδε το στήθος της και όχι τη στροφή

ΝΕΑ

Πολλά μπορούν να συμβούν ώστε ένας οδηγός να χάσει τον έλεγχο. Αρκεί να έχει τα μάτια του στον δρόμο και όχι σε όσα «αποκαλύπτονται» στις κερκίδες.

Advertisement
Advertisement

Όλοι γνωρίζουν ότι οι αγώνες ράλι είναι επικίνδυνοι και ότι ανά πάσα στιγμή ο οδηγός μπορεί να κάνει ένα λάθος το οποίο μπορεί να αποβεί μοιραίο για την συνέχιση του αγώνα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση το λάθος προέκυψε από την απόσπαση της προσοχής του οδηγού, κάτι που είναι ανεπίτρεπτο για οποιονδήποτε συμμετέχει σε αγώνες.

Όμως εδώ υπήρχε κάτι που το τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον από όσα γίνονταν στην χιονισμένη διαδρομή και από τις οδηγίες που του διάβαζε ο συνοδηγός του.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός είναι ο Viktor Osmanov και συμμετέχει σε ένα ράλι στην περιοχή Ροστόφ της Ρωσίας.

Όπως βλέπουμε στο video, στο πέρασμα του οδηγού, υπήρξε ένα αναπάντεχο περιστατικό. Μία από τις κυρίες που βρίσκονταν στο πλάι του δρόμου σήκωσε την μπλούζα της.

Το γεγονός αυτό απέσπασε για ελάχιστες στιγμές την προσοχή του Osmanov ο οποίος στην συνέχεια έχασε το φρενάρισμα και έπεσε στο χιόνι στην άκρη του δρόμου.

Advertisement

Ο ίδιος ο Osmanov παραδέχθηκε ότι η επίδειξη του στήθους της κυρίας του δημιούργησε μία στιγμιαία απώλεια της προσοχής, και έτσι κατέληξε σε αυτό αποτέλεσμα.

Οι θεατές που είδαν το περιστατικό ξέσπασαν σε γέλια, ενώ το ατύχημα του κόστισε αρκετά και έχασε μάλιστα και την τρίτη θέση που κρατούσε στον αγώνα.

Advertisement

“Ήταν κάτι αναπάντεχο” παραδέχθηκε ο Osmanov, ο οποίος οδηγούσε ένα Lada Samara. “Την είδα ξαφνικά και έχασα τελικά την στροφή”. Πρόσθεσε όμως ότι τέτοια πράγματα συμβαίνουν συχνά στα ράλι, και το ότι είναι ασυγχώρητος για το λάθος του.

Μετά την σύγκρουση ο οδηγός προσπάθησε να κάνει γρήγορα όπισθεν και να ξαναμπεί στην διαδρομή, ώστε να μην χάσει περισσότερο χρόνο και να ξεφύγει και από τα γέλια των θεατών. Δεν απέφυγε όμως το video το οποίο τον έκανε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε μία Corvette να «λαμπαδιάζει» σε ατύχημα (+video)
Power: Ατύχημα με καρτ και σπασμένα πλευρά! (+video)
Ατύχημα νταλίκας γέμισε τον δρόμο με… σεξουαλικά βοηθήματα (+video)