Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VIDEO: Η Mercedes-AMG A45 στο δρόμο

Ελλάδα 9:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VIDEO: Η Mercedes-AMG A45 στο δρόμο

ΝΕΑ

VIDEO: Η Mercedes-AMG A45 στο δρόμο

ΝΕΑ

Ένα ακόμα video μας φέρνει πιο κοντά στην τελική μορφή του αυτοκινήτου που όλοι οι φίλοι των hot hatch περιμένουν να δουν από κοντά. Η Mercedes-AMG, συνεχίζει τις δοκιμές της A45 στη Γερμανία.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Είναι αναμφίβολα η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση στη γκάμα της A-Class. Η συμβολή της AMG στην εξέλιξη του μοντέλου, όπως και την πρώτη φορά, έτσι και τώρα αναμένεται να είναι καθοριστική στη διαμόρφωση ενός ιδιαιτέρως sport χαρακτήρα που θα συνδυάζεται με δυναμικές επιδόσεις. Το «αφεντικό» της AMG, ο Tobias Moers, επιβεβαίωσε τις φήμες που αφορούν την ισχύ του κινητήρα της συγκεκριμένης έκδοσης, που θα ξεπερνά τους 400 ίππους, ενώ η χωρητικότητά του θα είναι και πάλι 2.0 λίτρα.

Advertisement
Advertisement

AMG 45 boi 530

Νέο θα είναι το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων που θα συνεργάζεται με την τετρακίνηση του αυτοκινήτου και θα διαθέτει drift mode στα πρότυπα της E63. Στο τελευταίο video που κυκλοφόρησε, το αυτοκίνητο φαίνεται να ρολάρει με μικρότερη ταχύτητα, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να δούμε καθαρά κάποιες λεπτομέρειες. Μια τέτοια είναι και η μάσκα Panamericana εμπρός αλλά και η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης που δίνει χαρακτήρα στο πίσω μέρος.

 

Advertisement