Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η δυναμική απόδοση της AMG GT

Ελλάδα 6:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η δυναμική απόδοση της AMG GT

ΝΕΑ

Video: Η δυναμική απόδοση της AMG GT

ΝΕΑ

Μπορεί τα επίσημα αποκαλυπτήρια της να είναι ακόμα μακριά αλλά η Mercedes συνεχώς μας ξεσηκώνει σχετικά με τη νέα AMG GT!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

H διάδοχος της SLS AMG θα βγει στους δρόμους τον Μάρτιο του 2015, θα αποκαλυφθεί στο κοινό τον Οκτώβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού αλλά θα “συστηθεί” στο NewsAuto ένα μήνα νωρίτερα όταν και θα βρεθούμε στην έδρα της AMG, το Αφάλτερμπαχ.

Μέχρι τότε, οι Γερμανοί δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να μας ανοίγουν την όρεξη. Αυτή τη φορά με ένα σύντομο video που αφορά στη συμπεριφορά του supercar της Mercedes στο δρόμο. Εκτός από την καμουφλαρισμένη κι ακόμα υπό εξέλιξη γερμανίδα που πατάει γκάζι σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα αλλά και πάνω στο χιόνι, στο video εμφανίζονται και μιλούν για αυτή ο διευθύνων σύμβουλος της Mercedes AMG, Tobias Moers, καθώς και ο Jochen Hermann, διευθυντής εξέλιξης.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes-AMG GT θα εφοδιάζεται με V8 biturbo κινητήρα  χωρητικότητας 3.982 cc. Στα περιορισμένα στοιχεία που ξέρουμε από τώρα για αυτή είναι πως θα αποδίδει 510 PS στις 6.250 rpm, με τη μέγιστη τιμή ροπής στα 66,3 kgm, διαθέσιμη στις 1.750-4.750 rpm.