Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: GT86… αμονιαζόλ!

Ελλάδα 21:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: GT86… αμονιαζόλ!

ΝΕΑ

Video: GT86… αμονιαζόλ!

ΝΕΑ

Η ιταλική κατασκευάστρια ελαστικών Maragnoni, θέλησε να προωθήσει το νέο της προϊόν, τα λάστιχα M-Power EvoRed. Πήρε λοιπόν ένα Toyota GT86 και όχι μόνο του τα… «φόρεσε» αλλά του άλλαξε δραστικά και την εικόνα, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μείγμα! Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Το βαφτισμένο ως… GT86-R Eco Explorer, έχει πλήρως αναβαθμισμένη εμφάνιση, με νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, νέου σχεδιασμού καπό, ανθρακονημάτινες ποδιές, διαχύτη, μαύρη οροφή και τροχούς 19 ιντσών που “ντύνονται” με τα ελαστικά της Maragnoni.

Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί καθίσματα Sparco, διακρίνονται λεπτομέρειες από ανθρακονήματα ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και αλκαντάρα. Όμως επεμβάσεις και μάλιστα σημαντικές υπάρχουν και στο κινητήριο σύνολο, με την ιπποδύναμη να έχει αυξηθεί κατά 20 άλογα.

Η Maragnoni εφοδιάζει το GT86 με το σύστημα NH3 της Bigas International, που του επιτρέπει να κινείται και με αμμωνία! Αυτή βρίσκεται σε δεύτερο ρεζερβουάρ και με κόστος περίπου 5 ευρώ, ο ιδιοκτήτης μπορεί να καλύψει (σύμφωνα με τους Ιταλούς) 180 χιλιόμετρα. Τα παραπάνω ισχύουν όσο οι στροφές περιορίζονται κάτω από τις 2.800 στροφές ανά λεπτό. Υπερβαίνοντας αυτό τον αριθμό, αναλαμβάνει δράση ο συμβατικός βενζινοκινητήρας. [nggallery id=2511]

Advertisement
Advertisement