Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Επίσημα η Jaguar XF στις 24 Μαρτίου

Ελλάδα 17:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Επίσημα η Jaguar XF στις 24 Μαρτίου

ΝΕΑ

Video: Επίσημα η Jaguar XF στις 24 Μαρτίου

ΝΕΑ

Η Jaguar έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες καθώς και ένα teaser βίντεο από τη νέα γενιά XF που θα κάνει ντεμπούτο σε μερικές μέρες στη Νέα Υόρκη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Στην έκθεση της Νέας Υόρκης θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η νέα XF και μέχρι τότε είμαστε σίγουροι πως θα υπάρξουν νέα στοιχεία, καθώς η διαδικτυακή αποκάλυψη της Jaguar θα γίνει στις 24 Μαρτίου. Προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστούμε στην φωτογραφία που δείχνει σε κάτοψη ένα αμάξωμα που αναμένεται στις ίδιες διαστάσεις με την απερχόμενη Jaguar και με ελαφρώς μεγαλύτερο πλάτος. Σχεδιαστικά, η νέα XF θα έχει πιο δυναμική εμφάνιση με στοιχεία που θα την εναρμονίζουν με τη νέα XΕ.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, η Jaguar δημοσίευσε και μία φωτογραφία που δείχνει ένα κομψό ταμπλό με απέριττη πολυτέλεια και σημαντικά μικρότερους αεραγωγούς ώστε να χωρέσει η μεγάλη οθόνη αφής που θα υποστηρίζει τη νέα γενιά πολυμέσων. Εντύπωση προκαλεί το κεντρικό πολυχειριστήριο, ενώ το μεγάλο τιμόνι συνάδει με την premium άποψη της εν λόγω κατηγορίας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα άλλα επίσημο στοιχείο αλλά θεωρείται σίγουρο πως οι κορυφαίες εκδόσεις θα εξοπλίζονται με V8 κινητήρες, και πιο κάτω θα βρίσκονται οι V6 βενζίνης και πετρελαίου. Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η βασική έκδοση η οποία πιθανότητα θα κινείται από το νέο ντίζελ μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 2.000 cc που σε συνδυασμό με το αλουμινένιο πλαίσιο και τη γενναία περικοπή σε βάρος θα μειώσει την εκπομπή ρύπων και την κατανάλωση κάτω από τα 4 lt/100 km. Περισσότερα, προσεχώς!

Advertisement