Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Επίδειξη ικανοτήτων με Ford Mustang

Ελλάδα 15:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Επίδειξη ικανοτήτων με Ford Mustang

ΝΕΑ

Video: Επίδειξη ικανοτήτων με Ford Mustang

ΝΕΑ

Οι οδηγοί δύο Ford Mustang αποφάσισαν πως ο καλύτερος τρόπος για να δείξουν στο κοινό τις οδηγικές τους ικανότητες, είναι να σταματήσουν την κυκλοφορία μίας εκ των πιο διάσημων γεφυρών των ΗΠΑ, έτσι ώστε να έχουν ελεύθερο χώρο για να πραγματοποιήσουν τα γνωστά σε όλους «ντόνατ». Φυσικά δεν έμειναν ατιμώρητοι.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Όλα συνέβησαν ένα κυριακάτικο πρωινό, στην γέφυρα Bay Bridge που συνδέει την πόλη του Σαν Φραντσίσκο με το Όκλαντ, στην πολιτεία της Καλιφόρνιας. Ναι μεν η συγκεκριμένη γέφυρα δεν είναι τόσο διάσημη όσο η Golden Gate, αλλά σύμφωνα με τις τοπικές αρχές χρησιμοποιείται κάθε χρόνο από τουλάχιστον 45 εκατομμύρια οχήματα.

Εκεί λοιπόν, δύο «πατατοκέφαλοι» ιδιοκτήτες παλιών Mustang χωρίς να σκεφτούν τίποτα περισσότερο, σταμάτησαν την κυκλοφορία των οχημάτων στη γέφυρα, με σκοπό να «κάψουν λάστιχα». Φυσικά, η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση, με έναν από τους οδηγούς να βρίσκεται υπό κράτηση για επικίνδυνη οδήγηση, ενώ έχει κατασχεθεί για ένα μήνα το αυτοκίνητο του δεύτερου, καθώς δεν διέθετε άδεια κυκλοφορίας.  Επιπλέον οι κατηγορίες που του έχουν ασκηθεί μπορούν να τον οδηγήσουν στη φυλακή για διάστημα έως και για έξι μήνες.

Δείτε στιγμιότυπα από το πρωτοφανές περιστατικό:

Advertisement