Live Κίνηση
Περισσότερα
VIDEO

Video: Ευχάριστο και ασφαλές το VW T-Cross

Ελλάδα 5:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Ευχάριστο και ασφαλές το VW T-Cross

VIDEO

Video: Ευχάριστο και ασφαλές το VW T-Cross

VIDEO

Ο πολυτάλαντος χαρακτήρας του Volkswagen T-Cross σε συνδυασμό με την ευελιξία και τα υψηλά επίπεδα ασφαλείας κατατάσσει το compact SUV την καλύτερη επιλογή.

Advertisement
Advertisement

Το Volkswagen T-Cross έχει γνωρίσει μεγάλη δημοφιλία στην ελληνική αγορά, χάρη στον μοντέρνο του χαρακτήρα και τη φρέσκια αύρα που εκπέμπει. Μάλιστα, με τα πακέτα εξοπλισμού μπορεί ο καθένας να δώσει τη δική του προσωπική πινελιά στο compact SUV.

Εκτός όμως από την εξωτερική του εμφάνιση, η πρακτικότητα και τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας είναι κάποια από τα δυνατά του ατού. Οι επιβάτες κάθονται άνετα στην καμπίνα, ενώ ο συρόμενος και αναδιπλούμενος πίσω πάγκος καθισμάτων εξασφαλίζει αν θέλετε ακόμη περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και αυξάνει τον όγκο του χώρου αποσκευών έως 417 λίτρα ενώ φτάνει έως 1.243 λίτρα, όταν είναι αναδιπλωμένος.

Advertisement
Advertisement

Η διαμόρφωση χώρου ολοκληρώνεται μέσω πολλών πρακτικών και έξυπνων θηκών αποθήκευσης.

Η Volkswagen περηφανεύεται πως είναι το ασφαλέστερο SUV της κατηγορίας του. Ακολουθεί το γιατί.

Advertisement

Το στιβαρό πλαίσιο διασφαλίζει πολύ υψηλά επίπεδα παθητικής ασφάλειας με τα συστήματα υποβοήθησης να λειτουργούν συμπληρωματικά των ζωνών ασφαλείας και των αερόσακων και να μειώνουν δραματικά την επικινδυνότητα μιας σύγκρουσης. Παράλληλα τα συστήματα υποβοήθησης βελτιώνουν τόσο την οδηγική εμπειρία του οδηγού όσο και την άνεση των επιβατών.

Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται το σύστημα παρακολούθησης περιβάλλοντος χώρου (Front Assist) με λειτουργία αναγνώρισης πεζών (Pedestrian Monitoring) και ποδηλάτων με αυτόνομη πέδηση (City Emergency Brake), η προειδοποίηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Assist), η κλήση έκτακτης ανάγκης, η υποβοήθηση εκκίνησης σε δρόμους με κλίση (Hill Start Assist).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW T-Cross: Άνετο και πρακτικό
VW T-Cross: Ευέλικτο, άνετο και χωρίς… τυφλές γωνίες
Στην Ελλάδα το VW T-Cross 1.0 TSI 110 PS (+τιμές)