Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το supercar της Vencer

Ελλάδα 8:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το supercar της Vencer

ΝΕΑ

Video: Το supercar της Vencer

ΝΕΑ

Είναι νέο, ελαφρύ, ισχυρό και πανέμορφο: ο λόγος για το Sarthe, το supercar της Ολλανδικής εταιρείας Vencer! Έκανε ντεμπούτο στην έκθεση Top Marques και πρόκειται για ένα όχημα με κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο. Αυτός είναι ένας V8 απόδοσης 510 αλόγων (στις 6000 στροφές ανά λεπτό) και 650 NM ροπής (στις 4.700).

Advertisement
Advertisement

Λόγω του χαμηλού του βάρους (1390 κιλά) ελέω της εκτεταμένης χρήσης ανθρακονημάτων, το διθέσιο Sarthe κάνει τα 0-100 σε μόλις 3.8 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να ορίζεται στα 326 χιλιόμετρα την ώρα! Η ισχύς μεταφέρεται στους τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβώτιου 6 σχέσεων. Εφοδιάζεται με αγωνιστική ανάρτηση με διπλά ψαλίδια και φέρει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, χωρίς όμως πληθώρα ηλεκτρονικών βοηθημάτων.

Το σασί του είναι φτιαγμένο από συνδυασμό υψηλής αντοχής χάλυβα, με δομή ασφαλείας χρωμίου-μολύβδου ενώ το πάτωμα από αλουμίνιο. Η κατασκευάστρια εταιρία, σκοπεύει να δημιουργεί μετά βίας διψήφιο αριθμό οχημάτων σε ετήσια βάση.

Στο βίντεο που σας παραθέτουμε, η Vencer δείχνει μόνο μέρη του Sarthe, αν και σε σχέση με όλα τα προηγούμενα video στην επίσημη σελίδα της, δείχνει πολύ περισσότερα!

Advertisement
Advertisement