Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Τηλεοπτικός γιατρός έσωσε νεαρό

Ελλάδα 20:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Τηλεοπτικός γιατρός έσωσε νεαρό

ΝΕΑ

Video: Τηλεοπτικός γιατρός έσωσε νεαρό

ΝΕΑ

Ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ είναι αυτή την εποχή ο πιο δημοφιλής γιατρός παγκοσμίως. Ως πρωταγωνιστής της σειράς «Grey’s Anatomy» όπου ενσαρκώνει τον Δρ ΜακΝτρίμι πραγματοποιεί μεγάλη επιτυχία και σίγουρα έχει κλέψει τις καρδιές της πλειοψηφίας του ασθενούς φύλλου. Υπάρχουν όμως δύο πράγματα σχετικά με τον συγκεκριμένο σταρ που ίσως δεν γνωρίζετε. Το ένα είναι πως αποτελεί μεγάλο λάτρη της ταχύτητας, έχει δική του αγωνιστική ομάδα αλλά και συμμετοχές ως οδηγός σε σημαντικούς θεσμούς, όπως ο 24ωρος αγώνας του Μαν ή ο αντίστοιχος αγώνας στη θρυλική πίστα της Ντεϊτόνα!

Advertisement
Advertisement

Το άλλο και πιο πρόσφατο, είναι πως έσωσε έναν νεαρό οδηγό που έχασε τον έλεγχο του οχήματός τους και κατέληξε στον περιμετρικό τοίχο του σπιτιού του Ντέμπσεϊ. Ανταποκρινόμενος άμεσα στο σαματά από το ατύχημα, έσπευσε να βοηθήσει τον 17χρονο Γουέστον Μάσετ που κυριολεκτικά είχε διαλύσει το Ford του, το οποίο είχε αναποδογυρίσει τρεις φορές!

Ο νεαρός είχε εγκλωβιστεί στο στραπατσαρισμένο όχημά του αλλά ο διάσημος ηθοποιός δεν δίστασε να κάνει ότι μπορούσε για να τον απεγκλωβίσει, κάλεσε ιατρική βοήθεια ενώ παρέμεινε στο πλευρό του μέχρι την ώρα της αερομεταφοράς στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Το αν χρησιμοποίησε κάποιο «μυστικό» που έμαθε στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς, δεν έγινε γνωστό…

Advertisement
Advertisement