Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Πόσο μακριά θα πας με ένα άδειο ντεπόζιτο στο Audi Q5;

Ελλάδα 2:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Πόσο μακριά θα πας με ένα άδειο ντεπόζιτο στο Audi Q5;

ΝΕΑ

Video: Πόσο μακριά θα πας με ένα άδειο ντεπόζιτο στο Audi Q5;

ΝΕΑ

Προέρχεται από το επεισόδιο με τίτλο «The Dealership», όπου ο Kramer και ένας πωλητής αυτοκινήτων κάνουν μια επική δοκιμαστική διαδρομή και αποφασίζουν να ζήσουν επικίνδυνα, βλέποντας πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν όταν η αυτονομία καυσίμου δείξει “Empty” σε ένα Audi Q5.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)  

Οι YouTubers Hamish & Andy αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια παρόμοια πρόκληση, αν και ο στόχος τους δεν ήταν να ζουν επικίνδυνα. Απλώς ξεκίνησαν να δουν πόσο μακριά θα μπορούσαν να φτάσουν μόλις το εύρος καυσίμου δείξει το μηδέν. Αυτό από μόνο του είναι αρκετά ενδιαφέρον, αλλά ίσως το καλύτερο πράγμα για αυτή την περιπέτεια είναι πως όλο το πράγμα αρχίζει να μοιάζει με το προαναφερθέν επεισόδιο του Seinfeld, την ζοφερή ευφορία που κάθε άνθρωπος δοκιμάζει για τη δόξα της «οδήγησης δωρεάν».

Το αυτοκίνητο είναι ένα Audi Q5 και η αποστολή ξεκινά όταν το εύρος απόστασης καυσίμου κάνει κλικ στο μηδέν. Είναι δεδομένο ότι αυτές οι σειρές είναι εκτιμήσεις και σχεδόν πάντα υπάρχει πρόσθετο καύσιμο για χρήση, αλλά το ερώτημα που όλοι θέλουμε να μάθουμε είναι πόσο περισσότερο μπορείτε να πάτε πραγματικά; Η απάντηση, φυσικά, θα ποικίλει ανάλογα με όλα τα είδη παραγόντων, το λιγότερο από τα οποία είναι το ίδιο το όχημα. Αλλά για τον Hamish & Andy στο Q5, η ιστορία ξεπέρασε τις πιο άγριες προσδοκίες τους.

Advertisement
Advertisement

Πόσο μακριά; Θα αφήσουμε το τελικό αποτέλεσμα για το video, αλλά εδώ υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια. Οι μπαταρίες στις κάμερες του αυτοκινήτου εξαντλούνται πριν το κάνει ο κινητήρας…