Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Παράτησε τη Panamera στο βούρκο!

Ελλάδα 22:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Παράτησε τη Panamera στο βούρκο!

ΝΕΑ

Video: Παράτησε τη Panamera στο βούρκο!

ΝΕΑ

Ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, έχασε το δρόμο για το γήπεδο και κόλλησε σε βούρκο! Με μία πανάκριβη Porsche Panamera…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο λόγος για τον Αντρέ Ουίσντομ, ταλαντούχο βρετανό ποδοσφαιριστή, αρχηγό της εθνικής K-21 της Αγγλίας που ανήκει στη Λίβερπουλ αλλά φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στη Ντέρμπι Κάουντι.

Αστέρι με το τόπι στα πόδια αλλά όχι στο χειρισμό του συστήματος πλοήγησης του αυτοκινήτου του, έχασε το δρόμο για το στάδιο της ομάδας του. Οι οδηγίες του GPS τον έστειλαν στο δάσος (τρία μίλια μακριά από τον πλησιέστερο κεντρικό δρόμο) και η βόλτα του ολοκληρώθηκε όταν η Panamera του κόλλησε στη λάσπη!

Advertisement
Advertisement

Προς υπεράσπιση του θα σημειώσουμε πως έχει μόλις δύο εβδομάδες που μετακόμισε στη Ντέρμπι, άρα εν μέρει, δικαιολογείται που δεν έχει μάθει ακόμα το δρόμο για το Πράιντ Παρκ – έδρα της ομάδας.

Παράτησε λοιπόν τη Panamera του στη μέση του πουθενά και συνέχισε με τα πόδια, αν και είναι σίγουρο πως για να απεγκλωβιστεί κι ο ίδιος, θα πρέπει να καλύφθηκε με λάσπη.

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μπορούσαμε να δούμε τις αντιδράσεις του όταν έχωσε τη Panamera του εκεί μέσα και φυσικά, πως έγινε όταν αποφάσισε να την αφήσει και να συνεχίσει με τα πόδια. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως έφτασε στο γήπεδο και μάλιστα πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας του επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Advertisement

Όσο για την Porsche του, η ομάδα φρόντισε για τον… απεγκλωβισμό της, επιστρατεύοντας ένα Jeep Cherokee.