Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βγήκαν τα όπλα επειδή είχε… γυρισμένα χιλιόμετρα

Ελλάδα 1:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βγήκαν τα όπλα επειδή είχε… γυρισμένα χιλιόμετρα

ΝΕΑ

Βγήκαν τα όπλα επειδή είχε… γυρισμένα χιλιόμετρα

ΝΕΑ

Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη πριν από δύο ημέρες σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Αθήνα που θύμισε Φαρ Ουέστ! Το Newsauto έχει το ρεπορτάζ….

Advertisement
Advertisement

Σήμερα το πρωί ο Σ.Ε.Α.Α. (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) εξέδωσε ανακοίνωση που θύμιζε περισσότερο αστυνομικό ρεπορτάζ παρά ρεπορτάζ από το χώρο του αυτοκινήτου το οποίο διαβάσατε και σε άρθρο του Newsauto.

Το συγκεκριμένο δελτίο Τύπου αφορούσε απειλές στις οποίες έκανε με… όπλο έμπορος μεταχειρισμένων, μέσα σε επίσημη κάθετη μονάδα αυτοκινήτων. Μπορεί να ακούγεται ως μία ιστορία που συνέβη στην Αμερική αλλά η αλήθεια είναι πως διαδραματίστηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα σε επίσημη αντιπροσωπεία της Ford.

Όλα συνέβησαν την περασμένη Τρίτη το μεσημέρι όπου στην αντιπροσωπεία της Ford μετέβη ένας πελάτης με τον έμπορο μεταχειρισμένων προκειμένου να ελέγξει αν τα χιλιόμετρα και η κατάσταση του οχήματος που ήθελε να αγοράσει ήταν σύμφωνα με τα όσα του είχαν μεταφέρει. Το συγκεκριμένο όχημα ήταν εισαγωγής και ο τεχνικός σύμβουλος ζήτησε τα έγγραφα (χαρτί τελωνείου, ΚΤΕΟ, από ποια χώρα ήρθε, κλπ) που χρειαζόταν για να προχωρήσει στους απαραίτητους ελέγχους και να παραδώσει το σχετικό report στον πελάτη. Ο τεχνικός σύμβουλος ακολούθησε μία διαδικασία ρουτίνας που γίνεται καθημερινά σε όλες τις αντιπροσωπίες.

Advertisement
Advertisement

Τα βρήκε σκούρα και φώναξε βοήθεια

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπίστωσε πως ο αριθμός των χιλιομέτρων είχε παραποιηθεί, οπότε ζήτησε κάποια χαρτιά για να προχωρήσει σε επιπλέον ελέγχους. Την ίδια ώρα ο έμπορος που διατηρεί κατάστημα στο Περιστέρι άρχισε να αντιδρά και να χρησιμοποιεί ακατανόμαστε ύβρεις. Η αντίδραση ήταν τέτοια που δεν άργησαν να πέσουν οι πρώτες… μπουνιές μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πελάτη. Όπως φάνηκε ο έμπορος τα βρήκε σκούρα με τον τεχνικό σύμβουλο λόγω του σωματότυπού του και τον απείλησε με όπλο το οποίο έφερε πάνω του.

Οι δύο μεγαλόσωμοι άντρες σταμάτησαν να διαπληκτίζονται. Ωστόσο ελάχιστα λεπτά αργότερα εμφανίστηκαν άλλοι τρεις άντρες που φώναξε ο έμπορος για… υποστήριξη. Πριν δοθεί συνέχεια έκαναν την εμφάνισή τους δύο περιπολικά και 6 άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οπότε το περιστατικό έληξε με την προσαγωγή του εμπόρου.

Advertisement

Το βέβαια είναι πως θα ακολουθήσουν μηνύσεις ενώ το ρόλο του θα παίξει το νομικό τμήμα της εταιρείας που καλείται να στηρίξει τον τεχνικό σύμβουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τέλος τα μεταχειρισμένα από Γερμανία για Ελλάδα
Πότε θα έρθει το νέο ηλεκτρικό SUV της Honda;
Στις 4 Μαΐου η πρεμιέρα του ανανεωμένου Peugeot 2008

Advertisement