Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στις 4 Μαΐου η πρεμιέρα του ανανεωμένου Peugeot 2008

Ελλάδα 19:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στις 4 Μαΐου η πρεμιέρα του ανανεωμένου Peugeot 2008

ΝΕΑ

Στις 4 Μαΐου η πρεμιέρα του ανανεωμένου Peugeot 2008

ΝΕΑ

Μικρές αισθητικές αλλαγές και αναβάθμιση στους κινητήρες θα περιλαμβάνει το μενού του facelift για το Peugeot 2008.

Advertisement
Advertisement

Όπως έχει ανακοινώσει και επίσημα η γαλλική εταιρία, στις 4 Μαΐου θα παρουσιαστεί και επίσημα το ανανεωμένο Peugeot 2008.

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, θα πρόκειται για ένα τυπικό facelift περιορισμένης έκτασης, με μικρές αλλαγές στο αμάξωμα και μία “ενημέρωση” στους κινητήρες και το πακέτο ψηφιακών τεχνολογιών.

Η Peugeot έδωσε σήμερα μία πρώτη εικόνα-teaser για το ανανεωμένο της μικρό SUV, στην οποία βέβαια δεν φαίνεται τίποτα περισσότερο από την αλλαγή που υπάρχει στο λογότυπο.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα όπως βλέπουμε, η Peugeot προτίμησε να μας δείξει την ηλεκτρική έκδοση, με τις μεγαλύτερες αλλαγές να εντοπίζονται στο πρόθεμα «e» το οποίο είναι πλέον κεφαλαίο και με διαφορετική σχεδίαση.

Αυτό ίσως να συνδυάζεται με μία μεγαλύτερη έμφαση που θέλει να δώσει η εταιρία στην ηλεκτρική εκδοχή του 2008, το οποίο μάλλον θα εφοδιαστεί με το σύστημα κίνησης που υπάρχει και στα άλλα μοντέλα του γκρουπ Stellantis, όπως το Peugeot e-208 ή το Jeep Avenger.

Advertisement

Αυτό σημαίνει ότι η ισχύς θα ανέβει στους 156 ίππους και η μπαταρία των 54 kWh θα εξασφαλίζει αυτονομία που σίγουρα θα ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα.

Θα διατίθεται επίσης και με τον 1.2 PureTech στην mild υβριδική του εκδοχή, με απόδοση 110 και 136 ίππων και εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Advertisement

Από όσο μπορούμε να καταλάβουμε, οι αλλαγές στο αμάξωμα θα είναι μικρής έκτασης και θα αφορούν κατά κύριο λόγο κάποιες περιορισμένες επεμβάσεις στα φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ακόμα καλύτερο το best seller Peugeot 2008
Peugeot 2008: Κινητήρες για όλα τα γούστα
Συγκριτική δοκιμή: Ford Puma vs Hyundai Kona vs Peugeot 2008 vs Toyota Yaris Cross Hybrid