Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τρολάρει ο Musk: «Χρειαζόμαστε ακόμα το πετρέλαιο»!

Ελλάδα 3:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τρολάρει ο Musk: «Χρειαζόμαστε ακόμα το πετρέλαιο»!

ΝΕΑ

Τρολάρει ο Musk: «Χρειαζόμαστε ακόμα το πετρέλαιο»!

ΝΕΑ

Ο άνθρωπος που είναι απόλυτα συνυφασμένος με την ηλεκτροκίνηση υποστηρίζει τώρα πως το πετρέλαιο δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Advertisement
Advertisement

Αν κάτι ξεχωρίζει τον Elon Musk, πέρα από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, είναι το γεγονός ότι μπορεί με μία του δήλωση να συγκεντρώνει επάνω του όλη την δημοσιότητα. Και αυτή τη φορά, σε ένα συνέδριο στη Νορβηγία, κατάφερε και πάλι να κάνει αίσθηση.

Ο ισχυρός άνδρας της Tesla, δήλωσε ότι ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να εξορύσσει πετρέλαιο και φυσικό αέριο για να διατηρήσει τον πολιτισμό, αναπτύσσοντας παράλληλα βιώσιμες πηγές ενέργειας.

«Ρεαλιστικά πιστεύω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πετρέλαιο και φυσικό αέριο βραχυπρόθεσμα, γιατί διαφορετικά ο πολιτισμός θα καταρρεύσει», είπε ο Musk στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της διάσκεψης.

Advertisement
Advertisement

Kαι συνέχισε λέγοντας: «Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο κόσμος είναι η μετάβαση στη βιώσιμη ενέργεια και σε μια βιώσιμη οικονομία», είπε. «Θα χρειαστούν μερικές δεκαετίες για να ολοκληρωθεί».

Στην ίδια συνάντηση, ο Muskανέφερε ότι φέτος τα αυτοκίνητα της εταιρίας του θα αποκτήσουν ένα πλήρες σύστημα αυτόνομης οδήγησης.

Ο Musk πιστεύει ότι το λογισμικό θα είναι έτοιμο πριν το τέλος του 2022 και θα μπορέσει να το διαθέσει στο κοινό, ανάλογα με το νομικό πλαίσιο που επικρατεί σε κάθε χώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Elon Musk τρολάρει για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΣΟΚ: Πουλάει την Τesla ο Elon Musk;
O Elon Musk ξεκίνησε τις μαζικές απολύσεις