Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Elon Musk τρολάρει για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ελλάδα 9:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Elon Musk τρολάρει για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΝΕΑ

O Elon Musk τρολάρει για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΝΕΑ

Η θύελλα που ξεσηκώθηκε στα social media για τη νέα αγορά του ισχυρού άνδρα της Tesla αποδείχτηκε τελικά ένα αστείο.

Advertisement
Advertisement

O Elon Musk συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ άλλοτε για τις επιχειρηματικές του επιδόσεις και άλλοτε με την ελαφρότητα με την οποία απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ και ιδίως τα social media.

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος αναστάτωσε για άλλη μια φορά τον κόσμο, αυτή τη φορά του ποδοσφαίρου, ανακοινώνοντας πριν λίγες ώρες ότι σκοπεύει να αγοράσει την ιστορική ομάδα της Βρετανίας, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η είδηση αυτή έκανε αμέσως τον γύρο του κόσμου και προκάλεσε ατελείωτες συζητήσεις, με δεδομένη την εξαιρετικά κακή κατάσταση που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η ομάδα των «Κόκκινων Διαβόλων».

Advertisement
Advertisement

Όμως, τελικά αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για ένα ακόμα από τα συνήθη «αστεία του Musk, στο αγαπημένο του Twitter.

Όταν κάποιος ακόλουθος τον ρώτησε αν «είναι σοβαρός» σχετικά με την αγορά της ομάδας, απάντησε: «Όχι, αυτό είναι ένα μακροχρόνιο αστείο στο Twitter. Δεν αγοράζω καμία αθλητική ομάδα».

Advertisement

Η αναφορά του Musk έγινε retweet πάνω από 118.000 φορές, του έχουν απαντήσει περισσότερες από 33.000 φορές ενώ του έχουν κάνει like πάνω από 440.000 φορές.

Advertisement

Μάλιστα στο άκουσμα της είδησης οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ αναθάρρησαν, καθώς είδαν στον Μusk τον Μεσσία που θα τους σώσει από την δυσχερή κατάσταση στην οποία βρίσκονται, έχοντας ξεκινήσει τη χρονιά με πολύ κακά αποτελέσματα.

Advertisement

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο. Έχουν στεφθεί πρωταθλητές Αγγλίας 20 φορές και έχουν κατακτήσει τρία Κύπελλα Ευρώπης.

Η ομάδα ανήκει στην αμερικάνικη οικογένεια Γκλέιζερ, η οποία είχε αγοράσει τον σύλλογο προς 955,51 εκατ. δολάρια. Όμως, τα τελευταία χρόνια τα πράγματα στο αγωνιστικό -και όχι μόνο- κομμάτι δεν πηγαίνουν καθόλου καλά, ο Musk ήταν μια κάποια ελπίδα, η οποία αποδείχτηκε ένα απλό αστείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΟΚ: Πουλάει την Τesla ο Elon Musk;
Έρευνα: Λατρεύουμε τα Tesla, μισούμε τον Musk
Tesla: Αυτοδιάγνωση για σέρβις «pit stop» που θέλει ο Musk