Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τρεις νέες εκδόσεις για τα Mini

Ελλάδα 2:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τρεις νέες εκδόσεις για τα Mini

ΝΕΑ

Τρεις νέες εκδόσεις για τα Mini

ΝΕΑ

Η γκάμα του Mini, εμπλουτίζεται με τις εκδόσεις Resolute, Untold και Untamed στα οποία βλέπουμε νέα σχέδια και αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμού.

Advertisement
Advertisement

Με ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία που αναβαθμίζουν την εξατομίκευση των μοντέλων Mini, οι τρεις νέες ειδικές εκδόσεις ξεκινούν να διατίθενται στη Βρετανία.

Η Mini λέει πως οι ειδικές εκδόσεις, που ονομάζονται Resolute, Untold και Untamed, τονίζουν τα «ατομικά χαρακτηριστικά» των μοντέλων της, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στις προσωπικές ανάγκες και απαιτήσεις του οδηγού. Το Resolute Edition ισχύει για τρίθυρα και πεντάθυρα μοντέλα, το Convertible και το ηλεκτρικό, στα οποία προσφέρει πιο σπορ εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Τα coupe μοντέλα σε αυτή την έκδοση, έχουν οροφή και καπάκια καθρεπτών σε λευκό χρώμα, ενώ άλλα εξωτερικά διακοσμητικά μέρη είναι σε βαθύ πορτοκαλί χρώμα, που παραπέμπει σε μπρούτζο. Σε αυτά, συμπεριλαμβάνονται τα περιβλήματα των προβολέων, της μάσκας εμπρός, των πλαϊνών του αμαξώματος, των χειρολαβών για τις πόρτες και την πόρτα του χώρου αποσκευών.

H Untold Edition αφορά μόνο το Clubman, στο οποίο προσθέτει πράσινα μέρη στο κάτω μέρος του αμαξώματος, σπορ ρίγες κατά μήκος του καπό και χάλκινο φινίρισμα για τους τροχούς 18 ιντσών, τη μάσκα surround και τα γράμματα Clubman. Όπως και στις Resolute Edition, κάποια μέρη είναι φινιρισμένα σε μαύρο χρώμα, συμπεριλαμβανομένων των απολήξεων της εξάτμισης, των λογότυπων Mini και των χειρολαβών των θυρών.

Στο εσωτερικό, το Clubman Untold Edition αποκτά πράσινα σπορ καθίσματα, ορειχάλκινο περιβάλλον αεραγωγού και πράσινες λωρίδες τονισμού. Το πρόσθετο κιτ περιλαμβάνει στάνταρ προσαρμοζόμενους προβολείς LED, επιλέξιμους τρόπους οδήγησης, προβολή λογότυπου στο έδαφος και πακέτο εσωτερικού φωτισμού. Οι τιμές στη Βρετανία για τα μοντέλα Resolute ξεκινούν από 26.164 ευρώ (coupe) και 30.000 (cabrio), ενώ η Untold Edition του Clubman κοστολογείται από 33.700 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Τα κλασικά Mini θα βιώνουν δεύτερη νιότη
Νέο υπερσύγχρονο BMW & MINI Service της Σπανός ΑΕ στην Κηφισιά
Καθοδόν η νέα γενιά του MINI hatch – Τι περιμένουμε

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement