Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τρελή ζήτηση για το ηλεκτρικό Jeep Avenger

Ελλάδα 10:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελή ζήτηση για το ηλεκτρικό Jeep Avenger

ΝΕΑ

Τρελή ζήτηση για το ηλεκτρικό Jeep Avenger

ΝΕΑ

Ιδιαίτερα θετική είναι η υποδοχή που επιφύλασσε το κοινό για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της αμερικανικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Μέσα σε διάστημα ενός μήνα, περισσότερες από 10.000 προ-παραγγελίες του μοντέλου πραγματοποιήθηκαν, με τους αγοραστές να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης  στο μοντέλο, το οποίο φιλοδοξεί μέσα στα επόμενα χρόνια να αποτελεί την πλέον δημοφιλή πρόταση της Jeep στην Ευρώπη.

Το Jeep Avenger αποτελεί σημείο κλειδί για την επίτευξη του στόχου της Jeep έως το 2030 οι πωλήσεις της στην Ευρώπη να αποτελούνται από αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Μετά τις αγορές της Ιταλίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ισπανίας και Βελγίου, το προσεχές διάστημα αναμένεται να ενεργοποιηθούν οι παραγγελίες και στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Advertisement
Advertisement

Δυναμικό, με νεανικό χαρακτήρα, τεχνολογία αιχμής και 100% ηλεκτρικό, το Jeep Avenger διατηρεί στο ακέραιο το αυθεντικό DNA της μάρκας. Εφοδιασμένο με ένα νέο σύνολο μπαταριών-ηλεκτροκινητήρα, το Avenger προσφέρει αυτονομία 400χλμ. σε μικτές συνθήκες και 550χλμ. σε κίνηση σε αστικό περιβάλλον.

Παρά τις συμπαγείς του διαστάσεις, προσφέρει άπλετους χώρους για τέσσερις επιβάτες, καθώς και χώρο αποσκευών 380 λίτρων. Η δυναμική του νέου μοντέλου επιβεβαιώνεται και από την επιλογή του για την τελική 7αδα, απ’ όπου θα αναδειχθεί το Car Of The Year 2023 στις αρχές του έτους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Jeep Avenger 4×4 Concept αποκαλύφθηκε στο Παρίσι
Mobility 2022: Βελμάρ, Jeep Wrangler 4xe
Η Jeep με το ηλεκτρικό Wagoneer στοχεύει τα premium SUV