Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τραγωδία στο Nurburgring με έναν νεκρό

Ελλάδα 2:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τραγωδία στο Nurburgring με έναν νεκρό

ΝΕΑ

Τραγωδία στο Nurburgring με έναν νεκρό

ΝΕΑ

Το ατύχημα έγινε σε ημέρα ελεύθερης πρόσβασης για όλους στη διάσημη πίστα.

Advertisement
Advertisement

Στο Nurburgring υπάρχουν ημέρες όπου όλοι μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση και να οδηγήσουν στην πίστα, με ότι αυτοκίνητο έχουν, καταβάλλοντας ένα αντίτιμο 25 ευρώ.

Σε μια τέτοια περίοδο ελεύθερης χρήσης πριν από μερικές ημέρες, στις 4 Οκτωβρίου, συνέβη ένα ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν συνολικά 10 αυτοκίνητα και είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό άλλων εφτά.

Τα πάντα ξεκίνησαν κοντά στη στροφή Bergwerk όταν μια Porsche 911 GT3 λόγω μηχανικής βλάβης έμεινε και έκανε στην άκρη, αφήνοντας όμως στην άσφαλτο αρκετή ποσότητα ψυκτικού υγρού. Στη συνέχεια και ενώ είχε έρθει ο γερανός για να την απομακρύνει ο οδηγός ενός Mazda MX-5 έχασε, κυρίως λόγω του ψυκτικού υγρού, τον έλεγχο, έπεσε πάνω στο γερανό και έπιασε αμέσως φωτιά.

Advertisement
Advertisement

Ακολούθησε η εμπλοκή των υπολοίπων αυτοκινήτων και δύο μοτοσυκλετών, με συνέπεια, όπως προαναφέραμε το θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό άλλων εφτά.

Μετά το συμβάν η πίστα έκλεισε ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που οδηγούσαν στο Nurburgring εκείνη την ημέρα δεν υπήρχε αρκετό προσωπικό ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Audi RS 3: Νέο ρεκόρ στο Nurburgring
Toyota GR Yaris κυνηγά… BMW M2 στο Nürburgring (video)
Ψήφισμα για βάφτιση στροφής του Nurburgring με το όνομα της Sabine Schmitz

Advertisement

 

Φωτογραφία: Polizeidirektion Mayen

Advertisement