Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota Prius Plug-in Hybrid, τώρα πιο πρακτικό

Ελλάδα 0:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota Prius Plug-in Hybrid, τώρα πιο πρακτικό

ΝΕΑ

Toyota Prius Plug-in Hybrid, τώρα πιο πρακτικό

ΝΕΑ

Μικρές αλλαγές που κάνουν το μοντέλο της ακόμη πιο πρακτικό ανακοίνωσε η Toyota για το Prius Plug-in Hybrid, το οποίο μπορεί πλέον να φιλοξενήσει πέντε επιβαίνοντες στο εσωτερικό του, αντί για τέσσερις που μπορούσε μέχρι πρότινος.

Advertisement
Advertisement

 

Ειδικότερα η Toyota ανασχεδίασε το πίσω κάθισμα του Prius προσθέτοντας μία ακόμη θέση με στόχο η καμπίνα του υβριδικού της μοντέλου να μπορεί πλέον να φιλοξενεί πέντε επιβαίνοντες. Αλλαγές βλέπουμε και στην διακόσμηση της καμπίνας όπου όλες οι λευκές λεπτομέρειες έχουν αντικατασταθεί από μαύρες, ενώ η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε παράλληλα και μια νέα υφασμάτινη επένδυση για το εσωτερικό του μοντέλου της. Η νέα επένδυση ενισχύει την απτή ποιότητα κατασκευής του Prius.

Advertisement
Advertisement

Στις επιλογές του κοινού προστέθηκε παράλληλα και το νέο εικονιζόμενο μαύρο μεταλλικό χρώμα το οποίο η Toyota ονομάζει “Galaxy Black” αλλά και νέας σχεδίασης ζάντες διαμέτρου 17 ιντσών που ανήκουν στον προαιρετικό εξοπλισμό του υβριδικού μοντέλου.

Advertisement

H έκδοση Plug-in του Prius προσφέρει εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές ρύπων μόλις 28g/χλμ. CO2 και 1,3 λίτρα/100 χλμ. (WLTP). Με την χρήση μόνο των μπαταριών του μπορεί να καλύψει έως και 45 χλμ., σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης με ταχύτητες κίνησης έως και 135 χλμ./ώρα. Φέρει ακόμη και ηλιακό πάνελ στην οροφή του, το οποίο μπορεί να αυξήσει την αυτονομία του με τη χρήση μόνο ηλεκτρικής ενέργειας κατά 5 χλμ. κάθε ημέρα.

Advertisement