ΝΕΑ

Toyota MyT: Η διασύνδεση με το αυτοκίνητο σε άλλο επίπεδο

Ελλάδα 3:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Toyota MyT: Η διασύνδεση με το αυτοκίνητο σε άλλο επίπεδο

ΝΕΑ

Toyota MyT: Η διασύνδεση με το αυτοκίνητο σε άλλο επίπεδο

ΝΕΑ

Οι υπηρεσίες MyT Connected Services της Toyota ανοίγουν νέους ορίζοντες συνδεσιμότητας. Η αίσθηση άνεσης και απόλυτου ελέγχου, ανεξάρτητα από το που βρίσκεστε είναι ανεπανάληπτη.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota είναι γνωστό πως αποτελεί πρωτοπόρο κατασκευαστή σε ότι αφορά την ικανοποίηση του πελάτη και την μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που χτίζει μαζί του.

Τώρα είναι στην ευχάριστη θέση να μπορεί να του προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες και εφαρμογές του αύριο στο αυτοκίνητό του, με σκοπό να του λύσει τα χέρια σε πραγματικές συνθήκες.

Σημειώστε πως με τις υπηρεσίες MyT Connected Services το όποιο μοντέλο Toyota επικοινωνεί με τον έξω κόσμο. Ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να οδηγεί πιο οικονομικά και έξυπνα.

Advertisement
Advertisement

Το MyT είναι μια πλατφόρμα με 6 λειτουργίες συνδεδεμένων υπηρεσιών από την Toyota. Λειτουργίες με δυνατότητα χρήσης ανά πάσα στιγμή όπως το Find My Car και το Shar to Car, που θα κάνουν την οδήγηση και γενικότερα τη χρήση του αυτοκινήτου ευκολότερη και πιο απολαυστική.

Ανεξάρτητα εάν κάποιος βρίσκεται εντός ή εκτός από το αυτοκίνητο, μπορεί να έχει άμεσα τον έλεγχο του Toyota του μέσα από μία σειρά ευφυών συνδεδεμένων υπηρεσιών.

Οι συνδεδεμένες υπηρεσίες διατίθενται μέσω της εφαρμογής MyT αλλά και του Συστήματος Πολυμέσων και σχεδιάστηκαν για να κάνουν την οδήγηση πιο ασφαλή αλλά και πιο ευχάριστη. Όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να επικοινωνείτε με το αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MyT στο κινητό τηλέφωνο.

Advertisement

Έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε τις διαδρομές από το σπίτι, να εντοπίστε το αυτοκίνητο σας στο χάρτη, να μάθετε και να κάνετε καλύτερη χρήση του υβριδικού μοντέλου όπως επίσης και να δείτε πληροφορίες για κάθε διαδρομή. Επίσης με το Toyota MyT μπορείς να δεις το ιστορικό των Service του αυτοκινήτου.

Advertisement

Δεν είναι όμως μόνο αυτά, αφού Toyota σημαίνει εμπειρία και διαρκής εξέλιξη, τόσο για το αυτοκίνητο όσο και για τον οδηγό. Έτσι μέσω της εφαρμογής MyT, η υπηρεσία Hybrid Coaching σας μαθαίνει πώς μπορείτε να βελτιώσετε το στυλ οδήγησης ενός υβριδικού Toyota με βάση τις προηγούμενες διαδρομές.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό την αποκλειστικά ηλεκτρική κίνηση προκειμένου να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου και να ελαχιστοποιήσετε τις εκπομπές. Επίσης, το σύστημα πολυμέσων MyT περιλαμβάνει πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, αναφορές για κάμερες ταχύτητας, πρατήρια καυσίμου καθώς και σημεία ενδιαφέροντος.

Advertisement

Πρέπει επίσης να γνωρίζετε πως το σύστημα πολυμέσων MyT υποστηρίζει παράλληλα τις εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto, που σας επιτρέπουν να συνδέεστε, να ακούτε μουσική και να χρησιμοποιείτε τις αγαπημένες σας smartphone εφαρμογές στην οθόνη του αυτοκινήτου.

Το κυριότερο βέβαια είναι πως έχει τη δυνατότητα να υπολογίζει την προκαθορισμένη διαδρομή με βάση την κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο. Στις μέρες μας θεωρείται επιβεβλημένο να είσαι πάντα ενημερωμένος για την κατάσταση της κυκλοφορίας καθ’ οδόν για τον προορισμό σου.

Το σύστημα πλοήγησης της Toyota προσαρμόζεται έξυπνα στις εκάστοτε συνθήκες και προτείνει εναλλακτικές διαδρομές, σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.

Η Toyota με το MyT πηγαίνει τη διασύνδεση με το αυτοκίνητο ένα βήμα ακόμη πιο κάτω. Τεχνολογίες του μέλλοντος δίνουνσήμερα το παρών στα μοντέλα της Toyota κάνοντας εύκολη και λειτουργική την καθημερινότητα του οδηγού. Κάτι σαν πιστός σύντροφος δηλαδή…