Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota Hilux με περισσότερα συστήματα ασφάλειας

Ελλάδα 10:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota Hilux με περισσότερα συστήματα ασφάλειας

ΝΕΑ

Toyota Hilux με περισσότερα συστήματα ασφάλειας

ΝΕΑ

Μια σειρά από αναβαθμίσεις για το HiLux έχει ανακοινώσει η Toyota που θέλει να καλύψει μεγαλύτερο εύρος αγοραστών του pick up μοντέλου της στη Βρετανία.

Advertisement
Advertisement

 

Οι αλλαγές ξεκινούν αντίστροφα από ότι θα περίμενε κανείς, με την Toyota να προσφέρει νέα βασική έκδοση στο HiLux για τη Βρετανική αγορά. Σε αυτή, οι υφασμάτινες επενδύσεις που δίνουν έναν ξεκάθαρα επιβατικό χαρακτήρα στο μοντέλο, δίνουν τη θέση τους σε ανθεκτικό συνθετικό υλικό που καλύπτει τόσο τα καθίσματα όσο και το πάτωμα. Το πλεονέκτημα που προσφέρει αυτή η επιλογή, είναι πως το HiLux μπορεί να λερωθεί άφοβα και να καθαριστεί πιο εύκολα, όπως συμβαίνει στα τυπικά αξιόπιστα αυτοκίνητα- «εργαλεία».

Advertisement
Advertisement

Σε όλη τη γκάμα του μοντέλου, έρχεται να προστεθεί το Safety Sense πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων για τον οδηγό. Σε αυτό περιλαμβάνονται τα Adaptive Cruise Control (ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα κίνησης του αυτοκινήτου στο cruise control, κρατώντας σταθερή απόσταση από το προπορευόμενο) και το Pre-Collision System (που αναγνωρίζει πιθανή επικείμενη σύγκρουση), με τα οποία αυξάνεται ο συντελεστής ασφάλειας στις μετακινήσεις, κάτι που συμβαίνει και με τα Lane Departure Warning (προειδοποιεί για ακούσια αλλαγή λωρίδας) και Road Sign Assist (αναγνωρίζει και αναπαράγει τα σήματα του ΚΟΚ στον πίνακα των οργάνων).

Advertisement

Σε αυτό το πλαίσιο της αναβάθμισης του μοντέλου, εντάσσεται και η ύπαρξη του συστήματος start-stop στον diesel κινητήρα των 2,4 λίτρων, κάτι που βελτιώνει την εικόνα του αυτοκινήτου σε ότι έχει να κάνει με την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων.

Advertisement