Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota GR Supra: Sold out το 2019, χιλιάδες στην αναμονή

Ελλάδα 1:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota GR Supra: Sold out το 2019, χιλιάδες στην αναμονή

ΝΕΑ

Toyota GR Supra: Sold out το 2019, χιλιάδες στην αναμονή

ΝΕΑ

Η Toyota GR Supra δεν έχει κάνει ακόμη το επίσημο ντεμπούτο της στην Ευρώπη που έχει προγραμματιστεί για το Σαλόνι της Γενεύης, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να προπωλήσει όλα τα μοντέλα που διατεθούν στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου.

Advertisement
Advertisement

 

Ειδικότερα και σύμφωνα με ανακοίνωση της Toyota, όλες οι GR Supra, 990 συνολικά στον αριθμό, που προορίζονταν να παραδοθούν στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές το 2019 έχουν ήδη κρατηθεί από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Η η υψηλή ζήτηση για το νέο coupe των Ιαπώνων μάλιστα έχει δημιουργήσει μια λίστα αναμονής που μετρά χιλιάδες υποψήφιους ιδιοκτήτες.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota αναμένεται να ανοίξει σύντομα πάλι τις παραγγελίες για τα μοντέλα που θα παραδοθούν το 2020 και από ό,τι καταλαβαίνουμε βλέπει το συγκεκριμένο γεγονός με μεγάλη ικανοποίηση. Για να γιορτάσει μάλιστα την επιστροφή της Supra στις αγορές με την παρουσίαση της νέας γενιάς, έχει δημιουργήσει και την ειδική έκδοση με το συνθετικό A90 στο όνομά της, η οποία, όπως μας πληροφορεί έχει ήδη προπωληθεί και αφορά στην παραγωγή μόνο 90 μονάδων.

Η A90 ξεχωρίζει για το γκρι ματ χρώμα της και τις μαύρες ματ ζάντες των 19 ιντσών, ενώ ξεχωριστό θα είναι και το εσωτερικό της ντυμένο με κόκκινο δέρμα.

Advertisement

Οι υπόλοιποι 900 νέοι ιδιοκτήτες της GR Supra θα αρχίσουν να παραλαμβάνουν τα αυτοκίνητά τους από το ερχόμενο καλοκαίρι και θα απολαύσουν παράλληλα και μια σειρά από αποκλειστικά προνόμια και εμπειρίες καθώς και μια σειρά από δώρα-ανταμοιβές, που “δεν μπορούν να αγοραστούν με χρήματα”, όπως τονίζουν οι άνθρωποι της Toyota.