Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota GR Supra: Έπιασε αστρονομικό ποσό σε δημοπρασία

Ελλάδα 7:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Toyota GR Supra: Έπιασε αστρονομικό ποσό σε δημοπρασία

ΝΕΑ

Toyota GR Supra: Έπιασε αστρονομικό ποσό σε δημοπρασία

ΝΕΑ

Η πρώτη νέα Toyota Supra παραγωγής που βγήκε από τις γραμμές του εργοστασίου των Ιαπώνων δόθηκε σε δημοπρασία στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου κατάφερε να πιάσει ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσό, με τα χρήματα να πηγαίνουν για καλό σκοπό.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα, το νέο καμάρι των Ιαπώνων βγήκε σε δημοπρασία από την γνωστή Barrett-Jackson στο ίδιο event όπου δημοπρατήθηκε και η πρώτη Shelby Mustang GT500. Σε αυτή την άτυπη κόντρα μεταξύ των δύο κατασκευαστών η πρώτη Toyota Supra που βγήκε από τις γραμμές παραγωγής κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 2,1 εκατ. δολαρίων, ένα ποσό αστρονομικό αν σκεφτεί κανείς ότι η αρχική τιμή της νέας γενιάς είναι 50.000 δολάρια.

Η παγκοσμίως πρώτη Supra φέρει ένα μοναδικό VIN που τελειώνει σε 20201 με τα τέσσερα πρώτα νούμερα να υποδηλώνουν το έτος και το τελευταίο να τονίζει το γεγονός ότι πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της νέας γενιάς. Διαφορετικό είναι και το χρώμα από τις άλλες Supra, ένα γκρι ματ που συνδυάζεται με καθρέπτες με κόκκινα καλύμματα και μαύρες ματ ζάντες. Οι ιδιαιτερότητες συνεχίζονται και στο κόκκινο εσωτερικό τα ανθρακονημάτινα ένθετα.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα χρήματα από τη δημοπρασία της νέας Toyota GR Supra θα δοθούν στην Αμερικανική Ένωση Καρδιολογίας (American Heart Association -AHA) και στο ίδρυμα Bob Woodruff (BWF).

Ο ιδιοκτήτης του νέου ιαπωνικού κουπέ δεν έγινε γνωστός αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα παραλάβει και άλλα δώρα μαζί με το αυτοκίνητο μεταξύ των οποίων και μία επαγγελματική αγωνιστική φόρμα στα μέτρα του, στα χρώματα που επιθυμεί.