Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota GR Corolla με 250PS

Ελλάδα 11:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota GR Corolla με 250PS

ΝΕΑ

Toyota GR Corolla με 250PS

ΝΕΑ

Η νέα και πλέον δυναμική έκδοση της Corolla, θα έχει την υπογραφή της Gazoo Racing και ισχύ περίπου 250 ίππους, κάτι που σημαίνει πως θα αλλάξουν πολλά στη γκάμα του μικρομεσαίου της Toyota.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση GR της Toyota Corolla, αναμένεται να παρουσιαστεί στην αγορά της Βρετανίας μέσα στο 2023. Θα εφοδιάζεται με τον ίδιο turbo τρικύλινδρο κινητήρα που βλέπουμε στο Yaris GR-Four, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση θα εμφανίζει απόδοση που θα είναι περίπου στους 250 ίππους (στο Yaris αποδίδει 261 ίππους). Με τον τρόπο αυτό, η Toyota καθιστά σαφές πως έχει στόχο εκτός των άλλων, να αλλάξει και την εικόνα που έχει αναφορικά με την οδηγική ευχαρίστηση που μπορούν να προσφέρουν τα μοντέλα της.

Advertisement
Advertisement

Η sport διάθεση ήταν ένα χαρακτηριστικό που έλειπε αρκετά χρόνια τώρα από τη γκάμα των μοντέλων της Toyota και όπως φαίνεται, έχει ληφθεί η απόφαση προκειμένου η εικόνα αυτή να αλλάξει. Το πλαίσιο της Corolla (TNGA) με τους πολλαπλούς συνδέσμους στον πίσω άξονα, δίνει το κάτι παραπάνω σε ότι αφορά τη sport διάθεση και από εκεί και πέρα, μένει να επιλεγεί η κατάλληλη ρύθμιση στη σκληρότητα της ανάρτησης προκειμένου η Corolla να μη χάσει τη φιλικότητά της στην καθημερινή οδήγηση, ενώ την ίδια στιγμή θα είναι εξαιρετικά ικανή να προσφέρει απόλαυση sport κατασκευής στον οδηγό της.

Τα ψηφιακά σκίτσα του Avarvarii, έχουν κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να υιοθετηθούν από την Toyota, αν και οι εικόνες από το τμήμα της Gazoo Racing που έχει ασχοληθεί με την Corolla, είναι λίγο διαφορετικές και μάλλον πιο διακριτικές ως προσέγγιση από αισθητικής άποψης.

Advertisement

 

Advertisement