Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To πρώτο video του Toyota FT-1!

Ελλάδα 10:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To πρώτο video του Toyota FT-1!

ΝΕΑ

To πρώτο video του Toyota FT-1!

ΝΕΑ

Η Toyota παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ ένα εντυπωσιακό μελλοντικό supercar με το όνομα FT-1.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Στο video που σας παραθέτουμε, παρουσιάζει όλες τις σχεδιαστικές του λεπτομέρειες, τις εντυπωσιακές του καμπύλες αλλά και το προηγμένο τεχνολογικά εσωτερικό του.

Το FT-1, την επίσημη παρουσίαση του οποίου σας μεταδώσαμε live από το συνεδριακό κέντρο Cobo της «αυτοκινητούπολης» των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, έχει τον κινητήρα τοποθετημένο μπροστά και την κίνηση στους πίσω τροχούς. Σχετικά προς το πίσω μέρος του οχήματος βρίσκεται και η καμπίνα των επιβατών, για καλύτερη κατανομή του βάρους.

Advertisement
Advertisement

Παρότι τα αρχικά FT-1 αντιπροσωπεύουν τις λέξεις «Future Toyota» με τον αριθμό «1» να παραπέμπει στις απόλυτες επιδόσεις του, η ιαπωνική μάρκα δεν τις μοιράστηκε μαζί μας. Ούτε με τι κινητήρια σύνολα σκοπεύει να το εφοδιάσει.

Αρκέστηκε στο να ανακοινώσει πως πρόκειται για ένα sports car με προσανατολισμό… πίστας, με υψηλές επιδόσεις, που υπόσχεται συγκινήσεις. Βέβαια μία ματιά στον δραματικά αεροδυναμικό σχεδιασμό του FT-1, μαρτυρά όλα τα παραπάνω.

Το πρωτότυπο αυτό μοντέλο «γεννήθηκε» στο κέντρο έρευνας και σχεδιασμού της Toyota στο Calty της Καλιφόρνια. Χαρακτηριστικά του, οι μεγάλοι αεραγωγοί αλλά και οι κινούμενη πίσω αεροτομή ενώ στο εσωτερικό δεσπόζει το εμπνευσμένο από τη Formula 1 τιμόνι, που έχει στη κορυφή του ψηφιακές ενδείξεις!
[nggallery id=3150]