Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota: Ετοιμάζει «καυτό» C-HR με 260 ίππους

Ελλάδα 11:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota: Ετοιμάζει «καυτό» C-HR με 260 ίππους

ΝΕΑ

Toyota: Ετοιμάζει «καυτό» C-HR με 260 ίππους

ΝΕΑ

Το νέο Toyota GR C-HR αναμένεται να φέρει τον 1.6 turbo τρικύλινδρο κινητήρα του GR Yaris με την απόδοση να έχει ρυθμιστεί στα 260 PS.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota έχει θέσει τροχιά για την κατασκευή αυτοκινήτων με υψηλές επιδόσεις. Μέχρι τώρα, η ιαπωνική εταιρεία επικεντρωνόταν κυρίως στην κατηγορία των υβριδικών, αλλά μετά την αποκάλυψη των GR Corolla και GR Yaris, αντιλαμβανόμαστε ότι αποκαλύπτει μοντέλα και για το πιο… ανήσυχο πνεύμα.

Σύμφωνα με το Auto Express, η Toyota θα παρουσιάσει ακόμα ένα υψηλών επιδόσεων μοντέλο και αυτό θα είναι το GR C-HR, το οποίο πρόκεται να ντεμπουτάρει πριν το 2023.

Advertisement
Advertisement

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ένα C-HR, που θα εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα 1.6, δανεισμένος από το GR Yaris. H ιπποδύναμηθα φτάνει τα 260 PS, όσο και αυτό του GR Yaris. Στέλεχος της Gazoo Racing ανέφερε ότι θα διατίθεται και με περισσότερες αποδόσεις.

Ίσως τα αποκαλυπτήρια του νέου Toyota GR C-HR θα συμπίπτουν με την εποχή που το δημοφιλές SUV θα αλλάξει γενιά, το οποίο θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο 2021. Μήπως τελικά είναι ο προπομπός του ολοκαίνουργιου C-HR; Όπως και να έχει, θα βασίζεται στην πλατφόρμα TNGA, παρέχοντας καλή ακαμψία και “χώρο” για… αρκετά άλογα. Στην αναμονή…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Παρακράτηση κυριότητας αυτοκινήτου: Λύνονται όλα τα προβλήματα των ιδιοκτητών

Advertisement

Video: Πώς έγινε η συντήρηση των βασιλικών αυτοκινήτων

Διαδικασίες express στη Διεύθυνση Μεταφορών Αττικής!