Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota Camry TRD με 301+ ίππους

Ελλάδα 15:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Toyota Camry TRD με 301+ ίππους

ΝΕΑ

Toyota Camry TRD με 301+ ίππους

ΝΕΑ

Η Toyota δημοσίευσε teaser στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το τελευταίο TRD μοντέλο της, αλλά αντί να μας δώσει μια μικρή γεύση από ένα προφυλακτήρα ή ένα super-duper γκρο πλαν σε ένα φτερό, η αυτοκινητοβιομηχανία μας έδωσε την πλήρη περιγραφή. Εδώ είναι το sport-sedan TRD Toyota Camry και Avalon.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η Toyota εξακολουθεί να μην αποκαλύπτει συγκεκριμένες πληροφορίες για όλες τις αναβαθμίσεις του TRD. Γι ‘αυτό θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το επίσημο ντεμπούτο των δύο αυτοκινήτων στο Auto Show του Λος Άντζελες του 2018, παράλληλα, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούμε να συμπεράνουμε μόνοι μας. Βλέπουμε λίγο περισσότερη μαύρη επένδυση και στα δύο αυτοκίνητα, με spoiler και συνολικά δυναμική εμφάνιση. Οι μαύροι τροχοί είναι προφανώς μέρος των αλλαγών της TRD και φαίνεται ότι το Camry υιοθετεί ένα νέο πίσω διαχύτη και αναβαθμισμένη εξάτμιση. Δεν χρειάζεται όμως να βασιζόμαστε μόνο σε αυτό που βλέπουμε – ο οδηγός της NASCAR Martin Truex Jr μίλησε επεξηγηματικά με τον Rutledge Wood για τα TRD μοντέλα.

Το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σε αυτό το βίντεο πηγαίνει στο Camry, το οποίο είναι προφανώς το μοντέλο των “εκστρατειών” της Toyota στο NASCAR. Σίγουρα σε κερδίζει με το εξωτερικό makeover, περισσότερο όμως οι απολήξεις της εξάτμισης της TRD κεντρίζουν μεμιάς το ενδιαφέρον μας. Αυτό μας δίνει ελπίδες πως η Toyota θα κάνει πολλά περισσότερα από ότι να βιδώσει μερικά φτερά και να προσθέσει κόκκινες ραφές στο εσωτερικό. Έχουμε ήδη ακούσει τις φήμες ότι τα εξαρτήματα ανάρτησης θα αναβαθμιστούν, αλλά λίγο περισσότεροι από 301 ίπποι του V6 και στα δύο αυτοκίνητα δεν θα ήταν κακό…

Advertisement
Advertisement

Λαμβάνοντας υπόψη τις φήμες, είμαστε πολύ πρόθυμοι να δούμε τι έχει η Toyota στην αποθήκη της, πέρα από αυτά που μπορούμε να δούμε. Αυτές οι ερωτήσεις θα απαντηθούν σε μόλις δύο εβδομάδες στο LA Auto Show.

Toyota-camry-and-avalon-trd-tsiro-640