Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota: Από την κόλαση του Nurburgring το “S” της Supra!

Ελλάδα 16:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota: Από την κόλαση του Nurburgring το “S” της Supra!

ΝΕΑ

Toyota: Από την κόλαση του Nurburgring το “S” της Supra!

ΝΕΑ

H “Πράσινη Κόλαση” θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους κορυφαίους ναούς της ταχύτητας αποτελώντας πεδίο δοκιμών και πηγή έμπνευσης για δεκάδες κατασκευαστές. Έτσι συμβαίνει και με την Toyota που αντλεί έμπνευση από το Nurburgring ακόμη και για τα γραφικά της Supra.

Advertisement
Advertisement

 

Οι Ιάπωνες προωθούν τη νέα γενιά της Supra ως ένα σπορ coupe μοντέλο που μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά στο δρόμο αλλά και στην πίστα προσφέροντας απόλαυση στον οδηγό της και στις δύο περιπτώσεις. H εξέλιξή της έχει γίνει με αυτό το σκοπό, δίνοντας σαφώς μεγαλύτερη έμφαση στην δυναμική συμπεριφορά της 5ης γενιάς έναντι των προηγούμενων.

Advertisement
Advertisement

Καθώς ο καιρός προχωρά νέες ρομαντικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την εξέλιξη του μοντέλου της Toyota, λεπτομέρειες που αναμένεται να κάνουν ακόμη ισχυρότερο το δεσμό μεταξύ της Supra και των οπαδών της σε όλο τον κόσμο.

Μία από αυτές τις λεπτομέρειες αφορά την σχεδίαση του “S” στο logo της Supra. Οι φήμες ήθελαν την έμπενυση για την σχεδίαση του “S” να αντλείται από ένα συγκεκριμένο σημείο της Πράσινης Κόλασης με αντίστοιχη χάραξη, που ονομάζεται Wehrseifen και βρίσκεται περίπου 8 χιλιόμετρα από την γραμμή της εκκίνησης. Η ιστοσελίδα motor1 τελικά επιβεβαίωσε αυτό το γεγονός σε επαφή που είχε με τον αρχιμηχανικό του project, Tetsuya Tada, ο οποίος συμφώνησε για την έμπνευση που τους έδωσε το Nurburgring στην σχεδίαση του “S”. Τέτοιες λεπτομέρειες χτίζουν ακόμη περισσότερο την εικόνα της νέας γενιάς της Supra και δυναμώνουν περαιτέρω την επιθυμία όλων των φίλων των σπορ αυτοκινήτων να βρεθούν πίσω από το τιμόνι της.